Opnieuw een Diapason d'Or voor Grotrian-Steinweg

Diapason d'Or : deze internationale bekroning voor uitmuntendheid is de hoogste onderscheiding in de pianosector. Ze viel te beurt aan Grotrian-Steinweg, één van de beste pianobouwers ter wereld.

Diapason d'Or

De premium pianobouwer Grotrian-Steinweg uit Braunschweig (Duitsland) bestaat sinds meer dan 180 jaar. Grotrian-Steinweg is erg opgezet met de onderscheidingen verleend door het bekende Franse vaktijdschrift Diapason.

Vooral piano Grotrian-Steinweg model Concerto G-118 (voorheen het model Carat) triomfeerde en behaalde voor de tweede keer in twee jaar tijd een Diapason d'Or, de hoogste onderscheiding .

De Diapason d'Or verleend door de twee onafhankelijke jury's na intensieve testen duiden op het objectieve en neutrale karakter van de beoordelingen, zowel door de pianisten, de technici en de pers waarbij ondermeer alle verwijzingen naar het merk of haar oorsprong onzichtbaar werden gemaakt.

Piano's Van de Winkel biedt u sedert 1985 als één van de grotere Belgische verdelers van Grotrian-Steinweg een ruime collectie piano's & vleugels van deze internationaal gerenommeerde pianobouwer. In haar showrooms te Brussel & Antwerpen kan u uw Grotrian-Steinweg piano uitkiezen en kopen of huren.

De onderscheidingen van Diapason d'Or zullen mensen op zoek naar een piano uit de premium klasse zeker voor de uitmuntende kwaliteiten van Grotrian-Steinweg weten te overtuigen.

Kom langs in één van onze filialen te Brussel & Antwerpen en laat u door deze voortreffelijke instrumenten bekoren.