Enthousiast naar de pianoles

Opnieuw Naar SchoolPiano spelen is een fantastische ervaring ! Om te oefenen, heb je echter thuis een piano nodig.

Piano's Van de Winkel is dé partner bij uitstek om je hierin te begeleiden. Piano's Van de Winkel is een gerenommeerd familiebedrijf en is sedert meer dan 50 jaar talloze families, muziekscholen en pianisten van dienst in het aanschafproces van een piano of vleugel.

Je kan een piano huurkopen of kopen. Heb je als ouder vroeger ook gespeeld en heb je zin om samen met je kind(eren) de draad op te nemen, dan kan je opteren voor de aankoop van een (familie)piano.

Wil je liever wat de kat uit de boom kijken, dan is onze huurkoopoptie over nagenoeg vier jaar dé beste oplossing. Je huurkoopt een piano voor minstens één jaar en vervolgens kan je tal van richtingen uit dankzij het bijzonder moduleerbaar huurkoopsysteem. Het meest moduleerbare van de hele Belgische markt, trouwens. Uitermate interessant. Bovendien rentabiliseer je bij Piano's Van de Winkel elke euro die je investeert.

Je kan bij Piano's Van de Winkel een nieuwe, tweedehandse of een Silent (akoestische piano met hoofdtelefoon ) huurkopen. Maak in dit filmpje alvast kennis met de Yamaha Silent akoestische piano.

Piano's Van de Winkel staat met haar totaaloplossing ook garant voor de levering en het stemmen van de piano bij jou thuis. Je geniet zorgeloos van een uitstekende opvolging, zowel voor, tijdens en na de aanschaf.

Twee generaties expertise dankzij één van de betere pianobedrijven om je professioneel en zorgeloos te begeleiden in het kiezen van de meest geschikte piano.

Meer weten ? Kom zéker langs ! Om de piano's rustig te kunnen testen - zonder dat andere personen aanwezig zijn - en de modaliteiten in alle sereniteit op een rijtje te zetten, werken wij op afspraak.

De consultants van Piano's Van de Winkel Antwerpen tel. 03/344.34.54 en van Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zijn graag tot uw dienst.