Piano's Van de Winkel Brussel

Openingsuren

  • Open op afspraak T. 02/567.96.42
  • Wij plannen één uur voor uw bezoek.
  • Voor vleugelpiano's reserveren we twee uur.

In het filiaal te Brussel kan u de volledige collectie van Piano's Van de Winkel ontdekken. U kan er terecht voor een nieuwe piano, een tweedehands piano of een digitale piano. Zoekt u een prachtige vleugelpiano in regio Brussel? Bij Piano's Van de Winkel vindt u beslist wat u al lang zocht : een nieuwe vleugelpiano of ook een tweedehands piano in topconditie met de beste service tijdens en na uw aankoop. Onze consultants zoeken samen met u naar een plan op uw maat zoals bvb. de flexibelste én goedkoopste huurkoop formule.

Piano's Van de Winkel is tot uw dienst in de rand rond Brussel met twee vestigingen : ons hoofdfiliaal te Dilbeek met showrooms en onze concertzaal te Itterbeek

Piano's Van de Winkel verdeelt ondermeer volgende gerenommeerde premium merken : Grotrian-Steinweg, Wilhelm Steinberg, Yamaha & Wilhelm Grotrian die u kan huren of te kopen.

Heeft u een voorkeur om een Steinway, Bechstein, Bösendorfer, Ibach, Pleyel, Gaveau, Schimmel, Sauter, Seiler of Kawai te huren of te kopen ? Contacteer ons! Mocht uw keuze niet voorradig zijn in ons filiaal te Antwerpen of Brussel, dan bezorgen wij u snel de piano die u al lang zocht.

Gemakkelijk bereikbaar vlak aan uitrit n° 13 van de ring rond Brussel.

Piano's Van de Winkel Brussel ligt vlak aan het klaverblad van Groot-Bijgaarden richting E-40 naar Oostende. Heel gemakkelijk als u van Brugge, Gent of Aalst naar Piano's Van de Winkel Brussel komt.

Ook via de E-17 gaat het snel vanuit regio Kortrijk of Roeselare aangezien Piano's Van de Winkel Brussel vlak aan de autoweg ligt zonder dat u de stad in moet.

Door zijn centrale ligging bereikt u ons vanuit Leuven slechts op 20 min.

De adresgegevens & openingsuren van Piano's Van de Winkel Brussel
kan u raadplegen op de contact bladzijde.