Piano's Van de Winkel Antwerpen

Openingsuren

  • Op afspraak, wij voorzien één uur voor uw bezoek.
  • Voor de selectie van een vleugelpiano's plannen wij twee uur.

In het splinternieuw sublieme filiaal van Piano's Van de Winkel te Antwerpen nemen we u mee langs de rijke geschiedenis en eigenschappen van alle topmerken piano’s en vleugels. U vindt er een adembenemend mooie showroom, zonder twijfel de meest moderne pianoshowroom in België.

Op het Zuid in Antwerpen, midden in een bruisende buurt vol cultuur aan het nieuwe gerechtshof, kunt u terecht in dit nieuwe derde filiaal van Piano's Van de Winkel. Waar u ook langskomt in Antwerpen of Brussel, bij Piano’s Van de Winkel krijgt u uitmuntend advies voor een leven vol muziekplezier.

U kan bij Piano's Van de Winkel Antwerpen ondermeer een nieuwe piano, een tweedehands piano of een digitale piano huren of kopen.

Zoekt u een prachtige vleugelpiano? Bij Piano's Van de Winkel Antwerpen vindt u beslist wat u al lang zocht : een nieuwe vleugelpiano of ook een tweedehands piano in topconditie met de beste service tijdens en na uw aankoop. Onze consultants zoeken samen met u naar een plan op uw maat zoals bvb. de flexibelste én goedkoopste huurkoop formule.

Piano's Van de Winkel verdeelt ondermeer volgende gerenommeerde premium merken: Grotrian-Steinweg, Wilhelm Steinberg, Yamaha & Wilhelm Grotrian.

Hebt u een voorkeur om een Steinway, Bechstein, Bösendorfer, Ibach, Pleyel, Gaveau, Schimmel, Sauter, Seiler of Kawai te huren of te kopen ? Contacteer ons! Mocht uw keuze niet voorradig zijn in ons filiaal te Antwerpen of Brussel, dan bezorgen wij u snel de piano die u al lang zocht.

Piano's Van de Winkel ligt vlak aan uitrit n° 5 a 'Het Zuid' van de ring rond Antwerpen. Heel gemakkelijk en snel als u van Mechelen, Gent, Turnhout of Hasselt naar Piano's Van de Winkel Antwerpen komt. Een toplocatie bereikbaar zonder dat u de stad in moet.

Ook vanuit het centrum van Antwerpen is het erg vlot aangezien Piano's Van de Winkel vlak aan de Leien, de Singel, het nieuwe gerechtshof, de autoweg A12 en de ring rond Antwerpen ligt.

De adresgegevens & openingsuren van Piano's Van de Winkel Antwerpen
kan u raadplegen op de contact bladzijde.