Ibach piano

Een klanksterk topinstrument. Een premium-merkvleugel afkomstig van de oudste Duitse pianomanufaktuur (Schwelm, Wuppertal). Een Ibach zal u zelden vinden in de klasse van 180 cm vleuges. Inzake klankmogelijkheden kan een Ibach gemakkelijk met een Steinway wedijveren. Ook inzake prijs is Ibach een schitterend alternatief indien u een liefhebber bent met hooggespannen klankverwachtingen.

De prestigieuze pianobouwer Ibach bestaat sinds meer dan 210 jaar en wordt samen met C. Bechstein, Grotrian-Steinweg, Bösendorfer en Steinway als één van de vijf beste pianobouwers ter wereld beschouwd.

Waaraan herkent de muziekliefhebber de zo typische klank van de elitepiano's van Rud. Ibach & Sohn? Aan het prachtige geluid dat hij uit zijn instrument kan halen door zijn manier van spelen en door de tonaliteit die hij aan elke noot kan geven. IBACH piano's kunnen probleemloos de overgang van het lagetonengebied naar het midden- en hogetonengebied aan. De lage tonen van de IBACH instrumenten zijn zowel vol en diep als transparant, zelfs bij de laagste bassen. De tonen uit het medium hebben een warme klankkleur. Een IBACH piano produceert een sonoriteit vol leven en laat zich gemakkelijk moduleren zonder dat daarbij het authentieke en nobele karakter van het instrumentgeluid verloren gaat. Bij crescendo passages bereikt de klank zijn volle glorie. De hoge noten in de diskant kenmerken zich door hun heldere melodische schoonheid. Ze kunnen aanzwellen tot een luide toon zonder dat ze hun glans verliezen en schel gaan klinken. Het uitzonderlijke timbre herken je het best door bij de verschillende modellen van Ibach over te gaan van de zachtste tonen tot de luidste passages. De vergelijking overtuigt je zonder twijfel van het ongeëvenaarde dynamisme van het timbre en van de prachtige toonaarden met unieke klankkleur die enkel IBACH piano's kunnen produceren. Wist je trouwens dat IBACH al sinds 1794 piano's bouwt en daarmee de oudste pianobouwer van Duitsland is?

Neem ook eens een kijkje http://www.ibach.de/

Breng een bezoek aan ons filiaal te Brussel of Antwerpen en ontdek deze vleugel zelf !

Ibach piano