Piano Brugge

Op een slechts een klein uurtje van Brugge ligt het splinternieuw sublieme derde filiaal van Piano's Van de Winkel te Antwerpen. Onze pianoconsultants nemen u mee langs de rijke geschiedenis en eigenschappen van alle topmerken piano’s en vleugels. U vindt er een adembenemend mooie showroom, zonder twijfel de meest moderne pianoshowroom in België.

Ook bent u vanuit Brugge op minder dan een uur snel in ons hoofdfiliaal aan de rand van Brussel. Gemakkelijk bereikbaar op een steenworp van het klaverblad van Groot-Bijgaarden.

Waar u ook langskomt in Antwerpen of Brussel, bij Piano’s Van de Winkel krijgt u uitmuntend advies voor een leven vol muziekplezier.

U kan bij Piano's Van de Winkel Antwerpen of Brussel ondermeer een nieuwe piano, een tweedehands piano of een digitale piano huren of kopen.

Zoekt u een prachtige vleugelpiano? Bij Piano's Van de Winkel Antwerpen of Brussel vindt u beslist wat u al lang zocht : een nieuwe vleugelpiano of ook een tweedehands piano in topconditie met de beste service tijdens en na uw aankoop. Onze consultants zoeken samen met u naar een plan op uw maat zoals bvb. de flexibelste én goedkoopste huurkoop formule.

Piano's Van de Winkel verdeelt ondermeer volgende gerenommeerde premium merken : Grotrian-Steinweg, Wilhelm Steinberg, Yamaha & Wilhelm Grotrian.

Hebt u een voorkeur om een Steinway, Bechstein, Bösendorfer, Ibach, Pleyel, Gaveau, Schimmel, Sauter, Seiler of Kawai te huren of te kopen ? Contacteer ons! Mocht uw keuze niet voorradig zijn in ons filiaal te Antwerpen of Brussel, dan bezorgen wij u snel de piano die u al lang zocht.

Piano's Van de Winkel ligt vlak aan uitrit n° 5 a 'Het Zuid' van de ring rond Antwerpen. Heel gemakkelijk en snel als u vanuit Gent naar Piano's Van de Winkel Antwerpen komt. Een toplocatie bereikbaar zonder dat u de stad in moet.

Vanuit Brugge op slechts een uurtje snel in ons hoofdfiliaal aan de rand van Brussel, op een steenworp van het klaverblad van Groot-Bijgaarden.

De adresgegevens & openingsuren van Piano's Van de Winkel Antwerpen & Brussel kan u raadplegen op de contact bladzijde.