Nieuwe winkel = nieuwe prijzen!

Nieuwe winkel = nieuwe prijzen!

Showroom Voor


November...
Kil en koud gehuld in mist en nevel, verloren is de treurende aarde. Op verweerde graven lezen we zwijgzaam vergeten namen. Aarden van zomerse dagen, verwarmen nu ons hart.
November ademt poëzie, pianomuziek en warmte uit.

Daarom geven wij gedurende de hele maand oktober uitzonderlijk 15% korting bij aankoop van een nieuwe piano Wilhelm Steinberg P-121 PEC of Wilhelm Steinberg P-121 PWH, ook in Silent-versie uit onze collectie!

Een korting van 20% geldt eveneens bij aankoop van een nieuwe piano Yamaha b2 PE Silent SG2, een nieuwe piano Yamaha U1 TransAcoustic SH of een nieuwe compacte vleugelpiano Yamaha GB1 PE Silent SG2 (lengte 151cm).

Profiteer ook van de speciale Wilhelm Steinberg-actie ! Tot 9/11 is er geen meerprijs voor de zwart hoogglans/chrome uitvoering voor het model P-118. Deze uitvoering maakt de piano edel en exclusief. Een reden om te pronken als je vrienden op bezoekt hebt. Kom zeker eens kijken !

Bij aanschaf van een digitale piano Yamaha Clavinova CLP & CVP-serie, krijgt u tijdens de maand november extra een gratis LED lamp om uw partituur te verlichten.

En dat zijn echt niet de enige cadeautjes! Maar daarvoor moet je in onze nieuwe winkel in de Montignystraat 25 te Antwerpen zijn om meer te weten. Deze voorwaarden gelden uiteraard ook voor onze winkel in Brussel!

Bekijk hier onze huurkoop brochure.

Deze commerciële actie is geldig van 1 tot en met 30 november 2018 en is uitsluitend van toepassing bij een verkoopovereenkomst met contante betaling. De voorwaarden van deze actie zijn niet cumuleerbaar met andere voordelen, noch met een upgrade in het kader van een lopende huurkoopovereenkomst. De hoger beschreven voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing op nieuwe verkoopovereenkomsten afgesloten tussen 1 en 30 november 2018 en zijn niet retroactief.