Yamaha Silent bij Piano's Van de Winkel Brussel en Antwerpen

Ontdek de nieuwe Yamaha Silent Piano's met onze Yamaha piano kwaliteitsgarantie in Brussel en Antwerpen

Yamaha Silent


Vanaf de lente 2023, vind je bij Piano's Van de Winkel Brussel en Piano's Van de Winkel Antwerpen de nieuwe generatie Yamaha Silent SC3 piano's en vleugels.

Zoek jij ook een Yamaha Silent piano of vleugel ? Dan ben je aan het juiste adres bij Piano's Van de Winkel Brussel en Piano's Van de Winkel Antwerpen. Kom zéker langs om onze nieuwe en tweedehands piano's en vleugelpiano's te ontdekken !

Ken je reeds de werking van Yamaha Silent Piano's ? Een uitstekende gelegenheid om de Yamaha Silent piano's te ontdekken in onze showrooms te Brussel en Antwerpen.

Yamaha SILENT piano™s zijn echte akoestische piano's die zijn uitgerust met de geavanceerde geluiddempingstechnologie van Yamaha. Wanneer de toetsen in de Yamaha SILENT-modus worden bespeeld, worden de hamers onmiddellijk gestopt voordat ze op de snaren slaan, zodat de piano zelf geen geluid produceert. Sensoren onder de toetsen ontcijferen hoe de toetsen worden bespeeld en geven de gegevens door aan de digitale toongenerator, die gesampelde geluiden genereert die via een Yamaha hoofdtelefoon kunnen worden gehoord. De Yamaha SILENT Piano™ stelt de speler in staat om onder normale omstandigheden een echte Yamaha akoestische pianoklank te spelen of om een hoofdtelefoon op te zetten en in Yamaha SILENT Mode te spelen om anderen niet te storen.

Sinds november 2022 lanceerde Yamaha de nieuwe SILENT PianoTM en TransAcousticTM Piano's, met een aantal nieuwe en verbeterde functies.

Naast nieuwe geluiden, verbeterde geluidskwaliteit en expressie, zal een directe Bluetooth-verbinding tussen smart device en piano - zodat UD-WL dongles of USB-adapters niet langer nodig zijn – een nieuwe ontwikkeling.

Deze Yamaha Silent SC3 piano's kan je binnenkort ontdekken in onze showrooms te Brussel en Antwerpen. U kan er onder andere de populaire Yamaha b1 Silent SC3 ontdekken, de Yamaha b2 Silent SC3 die 114cm hoog is. De versie met nog langere snaren en een groter klankbord is de Yamaha b3 Silent Sc3 van 121cm hoog. Stuk voor stuk erg veelzijdige piano's, waarbij je met plezier in alle rust kan spelen zonder dat iemand in huis jou kan horen.

Ontdek eveneens de schitterende compacte Yamaha GB1 SC3 Silent vleugelpiano van 151cm lang (even breed dan lang) in onze showroom van Piano's Van de Winkel Brussel en Piano's Van de Winkel Antwerpen.

Dit is een overzicht van de nieuwe en verbeterde functies van de Yamaha SC3 Silent :

- Verbeterde geluidskwaliteit en expressie
- Nieuwe CFX binaurale sampling & Bösendorfer Imperial binaurale sampling.
- “Grand Expression Modelling”
- U kunt verschillende klankkleuren creëren, afhankelijk van uw toetsaanslag.
- Pianoforte en Yamaha CFX en Bösendorfer Imperial samples.
- U kunt uw muziek spelen met het geluid van het instrument uit die tijd.
- “New Sensing Technology” voor de toets sensoren
- Contactloze continue detectie met een minimaal onderhoud van het beste beschikbare Silent systeem.
- Functies
Bluetooth-MIDI/Audio functie maakt het veel eenvoudiger om verbinding te maken met de Smart Pianist App.

Op zoek naar deze nieuwe Yamaha Silent piano? Bezoek onze pianowinkel in Brussel en Antwerpen. Ontdek onze uitgebreide collectie nieuwe en tweedehands rechte piano’s en vleugelpiano's, waaronder ook de Yamaha Silent SC3 piano's.

Piano's Van de Winkel bied je een uitgebreide collectie topmerken Grotrian-Steinweg, C. Bechstein, Ibach, Wilhelm Steinberg, Pleyel, Gaveau, Sauter, Seiler, Kawai, Steinway & Sons, Bösendorfer in vleugels en/of piano's aan, ondermeer zowel de nieuwe als tweedehands Yamaha piano's. Onze tweedehands Yamaha piano's worden zorgvuldig geselecteerd. Meestal zijn het piano's die door ons oorspronkelijk nieuw verkocht werden en waarvan wij de levensloop kennen. De tweedehands Yamaha piano's zijn volgens de strengste normen in ons atelier gereviseerd, wat borg staat voor een decennia lange nieuwe levensloop. Indien onderdelen niet voldoen worden deze vervangen of zijn nog van originele uitstekende kwaliteit.

Kom zéker langs bij Piano's Van de Winkel Brussel of Piano's Van de Winkel Antwerpen ! Ons familiebedrijf staat sedert twee generaties garant voor betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en traditie. Reeds sedert 1973 zijn wij een gerenommeerde Yamaha dealer.

Bovendien is je bezoek een uitstekende gelegenheid om de meest uitgebreide en interessante huurkoopformule over 4 jaar te ontdekken, waarmee je jouw droompiano op termijn kan kopen, stoppen of upgraden gecumuleerd met tal van andere voordelen als mooie kortingen, gratis levering over heel België, 10 jaar waarborg, optioneel Silent systeem, integrale aftrek van àlle betaalde bedragen, geen intresten, noch indexeringen en een uitstekende technische opvolging voor stemmen en service bij je thuis. Uniek in België !

Onze consultants van Piano's Van de Winkel Antwerpen tel. 03/344.34.54 en van Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zijn tot uw dienst en maken met u graag een afspraak. Kom zéker langs en bestel gauw. Zo staat jouw geweldige Yamaha Silent piano snel bij je thuis !