Het geluk van de herfstkleuren is als muziek

Herfst 2022 4Die zonneharpen van de herfst, daar zit natuurlijk muziek in! Maar er zit muziek en pracht in veel méér natuurelementen. Ieder seizoen heeft zijn eigen muziek, van de frisse tonen in de lente, tot het wat ruigere werk in de bonte herfst. Laat de blazers van storm en het slagwerk van regen op je piano klinken of verbeeld juist de glorieuze muziek van een gouden herfstdag…

Droom je van je eigen piano of vleugel, haast je, want dan is deze boodschap beslist wat voor jou!

Wist je dat een piano kopen of huren is een kunst an sich, waar vakmanschap en een goede begeleiding aan de basis van staan ?

De betere pianozaak in Brussel en Antwerpen van Piano's Van de Winkel wijdt zich sedert twee generaties exclusief aan A-merken piano's en vleugels zoals ondermeer Wilh. Steinberg, Grotrian-Steinweg en Yamaha, waarbij hoge kwaliteit, traditie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Je vindt er beslist wat je zocht !

In de filialen te Dilbeek (aan de rand van Brussel), Itterbeek en Antwerpen word je meegenomen langs de rijke geschiedenis en eigenschappen van alle topmerken piano’s en vleugels die je kan huren met koopoptie of meteen kopen. Je vindt er ook een unieke concertzaal in een adembenemend park - met mooie herfstkleuren! - voor al je evenementen. Waar je ook langskomt, bij Piano’s Van de Winkel krijg je uitmuntend advies voor een leven vol pianoplezier! Heerlijk, niet ? Kom gauw langs en kies je eigen piano !