Premium second hand pianos

U houdt van kunst. Muziek als expressie. De verfijning van de mooiste pianoklanken. De weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Ontdek hoe uniek u wel bent !

Piano's Van de Winkel biedt u een brede waaier aan nieuwe piano's en vleugels van de topmerken Grotrian-Steinweg, Wilhelm Steinberg en Yamaha. Geeft u toch liever de voorkeur aan een premium tweedehands piano of vleugel ? Dan vindt u bij Piano's Van de Winkel beslist uw gading !

In onze showrooms te Dilbeek, Itterbeek en Antwerpen wachten ze u op : onze tweedehands piano’s - prachtige muzikale juwelen – hebben er de ruimte om te schitteren. U vindt er de piano of vleugel die aan uw wensen voldoet en uw persoonlijkheid weerspiegelt. Bösendorfer, C. Bechstein, Grotrian-Steinweg, Ibach, Steinway & Sons, Pleyel, Gaveau en Yamaha: gracieus vullen ‘s werelds meest prestigieuze pianomerken onze karaktervolle panden.

Topselectie tweedehands vleugels & piano's.

In de beginjaren verliezen nieuwe piano’s snel hun financiële waarde. Daarom is de aankoop van een tweedehands piano van topniveau een slimme investering. Bovendien kan u rekenen op onze allesomvattende service, gebaseerd op jarenlange ervaring. Piano’s Van de Winkel is een familiebedrijf dat in 1965 door pianostemmer en organist Albert Van de Winkel werd opgericht. Sinds 2003 is het zijn zoon Stefaan Van de Winkel, die het bedrijf vanuit het hoofdfiliaal in Brussel leidt. Stefaan Van de Winkel genoot in 1987 zijn opleiding als pianobouwer bij één van de beste pianofabrikanten opgericht in 1835, Grotrian-Steinweg. Hij bouwde Piano's Van de Winkel mee uit tot één van de meest gerenommeerde Belgische pianobedrijven. Wil u zorgeloos een hoogkwalitatieve tweedehands piano of vleugel aanschaffen ?

Breng een bezoek aan ons filiaal te Dilbeek, Itterbeek of Antwerpen en ontdek uw droominstrument zelf !

Onze premium tweedehands piano's en vleugels worden zorgvuldig geselecteerd. Meestal zijn het piano's die door ons oorspronkelijk nieuw verkocht werden en waarvan wij de levensloop kennen. Vervolgens zijn onze premium piano's & vleugels volgens de strengste normen in ons atelier gereviseerd, wat borg staat voor een decennia lange nieuwe levensloop. Indien onderdelen niet voldoen worden deze vervangen of zijn nog van originele uitstekende kwaliteit.

U krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit. Uiteraard werken wij altijd met originele onderdelen, die we rechtstreeks bij de fabriek bestellen. Ook het meubel wordt door onze gekwalificeerde vakmensen weer helemaal krasvrij in topconditie gebracht.
U geniet van een schriftelijke waarborg van 10 jaar en een authenticiteitscertificaat van onze premium tweedehands piano's & vleugels. Met onze uitgebreide expertise inzake dienst-na-verkoop garanderen wij een zorgeloos leven vol muziekplezier.

Bekijk hier ons aanbod aan tweedehands buffetpiano's en vleugelpiano's.