Speciale actie met extra kortingen tot € 500 op de reeds verlaagde prijzen ! Honderden € gespaard !

Yamaha is supporting your musical yourney.

Dwcb Cd9W


Wij zijn zeer verheugd u deze gloednieuwe campagne van Yamaha b-serie piano's voor te stellen.

Kiest u voor de aankoop van een Yamaha piano ? Dan ondersteunt Yamaha bij uw muzikale reis !
Yamaha beloont u met een bijkomende korting van maar liefst € 500 op de reeds verlaagde prijzen !

Bij aankoop ontvangt u op :
Yamaha b1-serie - € 350
Yamaha b2-serie - € 400
Yamaha b3-serie - € 500.

Neem bijvoorbeeld :
1) Yamaha b1 in zwart hoogglans :
Verkoopprijs 4990 - onze korting = 4240 € - Yamaha Musical Yournee korting € 350 = 3890 € inclusief btw met tal van andere voordelen. (*).

2) Yamaha b2 SC3 Silent in zwart hoogglans :
Verkoopprijs 9500 - onze korting = 7980 € - Yamaha Musical Yournee korting € 400 = 7580 € inclusief btw met tal van andere voordelen. (*).

3) Yamaha b3 in zwart hoogglans :
Verkoopprijs 8150 - onze korting = 6840 € - Yamaha Musical Yournee korting € 400 = 6440 € inclusief btw met tal van andere voordelen. (*).

De Yamaha b-serie is speciaal ontworpen mid-range serie van de bekende Yamaha kwaliteit en -betrouwbaarheid. Ze worden gebouwd in de Yamaha-fabriek in Indonesië volgens dezelfde strenge normen als alle Yamaha-instrumenten. Doordat de meeste piano-onderdelen door Yamaha zelf worden geproduceerd en op de productie kunnen worden afgestemd, heeft men een goede controle op zowel de kwaliteit als de kosten, waardoor deze Yamaha b-serie piano tegen een scherpe prijs kan worden aangeboden. De Yamaha B-serie is ook in een silent SC3 versie verkrijgbaar, het beste Silent systeem ter wereld.

De compacte b-serie vertegenwoordigt een symbiose van Yamaha's gehele ontwerpfilosofie voor rechtopstaande piano's - het leveren van geluid van hoge kwaliteit en natuurlijke resonantie, samen met superieure duurzaamheid. Ervaar het diepe plezier in het bezitten van een fijn akoestisch instrument en laat de piano's van de b-serie u in een nieuwe levensstijl brengen, vol muzikale vreugde.

Ontdek deze uitstekende piano Yamaha b-serie op afspraak in onze piano showroom in Dilbeek gelegen in de rand rond Brussel.

Onze consultants van Piano's Van de Winkel Antwerpen tel. 03/344.34.54 en van Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zijn graag tot uw dienst

(*) De voorwaarden van deze campagne kan u in één van onze filialen ontdekken.
Deze actie loopt van van 1 september tot en met 30 november 2023.