een Piano onder de Bomen

De liefde voor het bos & de muziek verbindt onze klanten met elkaar.


Piano Sous Les Arbres

Piano's Van de Winkel organiseerde afgelopen 9 juli reeds voor de 8ste keer exclusief voor haar cliënteel 'Piano onder de Bomen', een opmerkelijke festiviteit met pianomuziek in de schaduw van de rijke botanische collectie bomen & magnolia's in de locatie van Piano's Van de Winkel te Itterbeek.

In het hart van Itterbeek, omringt door de serene pracht van een zorgvuldig onderhouden arboretum, vinden de klanken van de piano hun ware bestemming. Hier, tussen de majestueuze waardevolle oude bomen die zich als stille getuigen naar de hemel uitstrekken, weeft Stefaan Van de Winkel een tapijt van muziek dat resoneert met de ziel van de natuur zelf.

Elke klank die de toetsten van de vleugelpiano's voortbrengt, lijkt te versmelten met het fluisteren van de bladeren en het zachte ruisen van de wind. De muziek wordt een levend deel van het landschap, echoënd door de gangen van eeuwenoude bomen en over bloeiende paden. Het arboretum met haar rijke botanische collectie biedt een toevluchtsoord waar de tijd lijkt stil te staan waar de harmonieën van de piano de schoonheid en rust van de omgeving versterken.

In deze natuurlijke kathedraal, waar de bomen de rol van de stille toehoorders op zich nemen, wordt piano spelen een meditatieve ervaring. Het arboretum is niet slechts een verzameling van bomen, het is een symfonie van flora waarin elke boom een eigen verhaal vertelt, net zoals elke melodie op de piano een eigen emotie overbrengt.


Voor Stefaan Van de Winkel, een meester in zijn vak en ware liefhebber van de natuur, is er geen betere plaats om de magie van muziek te vieren dan hier, in zijn arboretum in de schaduw van het kasteel. Hier smelten zijn passie voor piano's en zijn liefde voor bomen samen tot een harmonieus geheel, een getuigenis van de kracht en schoonheid van de natuur en kunst in perfecte balans.

Met elke noot die hoorbaar is, blijft Stefaan's visie voor het arboretum en zijn muziek voortleven, een erfenis van rust, schoonheid en inspiratie voor ieder die de kans krijgt deze uniek plek te ervaren.

Een bijzondere locatie om samen onder oude zomereiken heerlijke pianomuziek te creëren, echte magie !

Kosten noch moeite worden gespaard omdat het vakmanschap van Piano's Van de Winkel en natuur hand in hand gaan. Een piano is immers helemaal natuur.

Na het evenement verzorgd door en voor de trouwe klanten van Piano's Van de Winkel, volgde een gesmaakte rondleiding tussen de talrijke bijzondere bomen in het park om af te sluiten met een natje en een droogje.

Wij kijken alvast uit naar de volgende editie.