Piano's Van de Winkel Brussel. Aanvullende informatie voor uw navigatie gps of voor bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Piano's Van de Winkel is gelegen :

- ring Brussel-West : op 100 m uitrit 13 Ninove-Molenbeek richting Ninove (kant van de garage BMW Van den Broeck en Harley-Davidson Capital Brussels)
- op slechts 1 km van het klaverblad van Groot-Bijgaarden
- op slechts 5 km van de Grote Markt te Brussel

!!! OPGELET IVM UW NAVIGATIE GPS !!!

Neem op uitrit 13 de juiste kant van de Ring rond Brussel (= richting Ninove), want als u het huisnummer niet invoert, leiden navigatiesystemen u vaak verkeerdelijk naar een tweede deel van de Livinus Walravenslaan aan de andere kant van de Ring rond Brussel (kant Brussel-Molenbeek).
Voer daarom :
- het huisnummer 2(A) in
- ook de volledige straatnaam : Livinus Walravenslaan

Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer

U kan ons vanuit Brussel via 5 lijnen van het openbaar vervoernet De Lijn bereiken.

127-128-129 Deze drie bussen gebruiken diverse routes in Brussel-centrum en vertrekken aan het Noordstation, Rogierplein (aan het metronet), De Brouckère, Beurs (aan het pre-metronet).

127-128 gaan door Brussel-centrum via de Antoine Dansaertstraat, de Vlaamse Poort en volgen via de Ninoofse Poort de Ninoofsesteenweg. De dichtsbijzijnde halte om Piano's Van de Winkel te bereiken is de halte Sint-Antoon.

129 gaat door het centrum van Molenbeek, langs het Weststation, Scheut (Anderlecht) en volgt dan eveneens de Ninoofsesteenweg. De dichtsbijzijnde halte om Piano's Van de Winkel te bereiken is de halte Sint-Antoon.

136-137 Deze twee bussen gaan via Alsemberg, Ukkel, Elsene, Sint-Gillis (Steenweg op Waterloo), Zuidstation en gaan via Anderlecht naar de Ninoofsesteenweg. De dichtsbijzijnde halte om Piano's Van de Winkel te bereiken is de halte Sint-Antoon.

Afstappen aan de halte Sint-Antoon, net over de Brusselse Ring en garage BMW Van den Broeck. Steek de Ninoofsesteenweg over aan de stoplichten, neem de Rozenlaan (gaat bergop) en neem de eerste rechts = Walravenslaan. Piano's Van de Winkel is gevestigd op het einde van de laan op nummer 2-A.