Wilh. Steinberg P121 PEC

Nieuwe Rechte Piano

€ 7630 7630   incl. btw
Huurprijs: € 152,60

Informatie:


Wilhelm Steinberg P-121 werd in 2016 in Parijs bekroond met een Diapason d'Or als zijnde de beste piano in zijn categorie door een blind-test met toppianisten uit internationale conservatoria . In de pianosector is deze bekroning van de Diapason d'Or of Gouden Stemvork wat in Cannes de jaarlijkse Gouden Palm heet in de filmwereld. Een internationale erkenning, zeg maar. Een zeer betrouwbare indicatie voor de consument dat het om de beste piano in zijn categorie gaat.

Wilh. Steinberg-piano’s zijn bekend door hun rijke traditie van uitmuntend vakmanschap in combinatie met moderne technieken op vlak van pianobouw.

De pianofabriek in Eisenberg vlak bij Leipzig in de Duitse deelstaat Thüringen, kan bogen op 135 jaar ervaring in het bouwen en creëren van piano’s. Voor elk speelniveau en elk budget heeft Wilh. Steinberg diverse piano’s en vleugels in het aanbod.

De piano’s van de P-reeks zijn echte allround-instrumenten met een volle, rijke toon. Deze piano’s uit het hoge middengamma van Wilh. Steinberg lenen zich niet alleen voor het klassieke repertoire maar ook voor modernere muziek.

De Performance Line instrumenten worden gemaakt volgens de Wilh. Steinberg constructies en technologieën door zijn geautoriseerde partnerbedrijf in Azië.

De belangrijkste onderdelen, zoals premium hamerkoppen, de beste snaren, agraffen etc worden in Duitsland vervaardigd. De zangbodem, essentieel voor de klankvorming zoals de klankkast voor een viool, is uitgelezen Sitka Spruce hout afkomstig van Alaska in Canada.

Alle andere onderdelen, zoals mechaniek, klavier en gietijzeren frame worden gemaakt door Wilh. Steinbergs Aziatische partnerbedrijf zelf. Na aankomst in Duitsland worden alle instrumenten volledig verwerkt door gepassioneerde en hoogopgeleide Duitse pianobouwers met jarenlange ervaring in Eisenberg (Leipzig), Duitsland.

De unieke en individuele toon van elk instrument wordt door de ambachtslieden in Eisenberg tot een heerlijk mooie en volle klank gevormd. Het idee van een opmerkelijk, maar redelijk geprijsd premium muziekinstrument wordt op deze wijze werkelijkheid.

De Wilh. Steinberg Performance Line P121 biedt de pianist een groot aantal klankvariaties. Bovendien is dit instrument standaard uitgerust met gepolijst verchroomd metalen beslag.

De bouwhoogte van 121cm is een populaire maat voor staande piano's omdat hij goed geproportioneerd is en voldoende lengte van de snaren toelaat voor een indrukwekkende klank in alle niveaus. Meer modellen van de P-Line zijn P118 en P125E.

Technische details:

- Duitse Premium Abel hamerkoppen

- Duitse Röslau snaren

- Canadese fijnste Sitka spruce klankbord

- Uitgebreide verwerking in Eisenberg (Leizpig), Duitsland

- Extra kenmerken: Chroombeslag.

AdSilent-systeem optioneel

https://www.adsilent.eu/nl/

U geniet van een schriftelijke waarborg van 10 jaar op onze Wilh Steinberg piano's.

Kom zéker langs en ontdek deze piano op afspraak in onze piano showroom in Dilbeek gelegen in de rand rond Brussel of in onze showroom te Antwerpen.

Onze consultants van Piano's Van de Winkel Antwerpen tel. 03/344.34.54 en van Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zijn graag tot uw dienst.
Afmeting

121 x 151 x 59 cm


Afwerking

Zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen of huren met een koopoptie?


Contacteer ons