Wilh. Steinberg P118 PE

Nieuwe Rechte Piano

€ 6990 6990   incl. btw
Huurprijs: € 139,80
Beschikbaar in:
Dilbeek

Informatie:

Wilh. Steinberg-piano’s zijn bekend door hun rijke traditie van uitmuntend vakmanschap in combinatie met moderne technieken op vlak van pianobouw.

De pianofabriek in Eisenberg vlak bij Leipzig in de Duitse deelstaat Thüringen, kan bogen op 135 jaar ervaring in het bouwen en creëren van piano’s. Voor elk speelniveau en elk budget heeft Wilh. Steinberg diverse piano’s en vleugels in het aanbod.

De piano’s van de P-reeks zijn echte allround-instrumenten met een volle, rijke toon. Deze piano’s uit het hoge middengamma van Wilh. Steinberg lenen zich niet alleen voor het klassieke repertoire maar ook voor modernere muziek.

De zangbodem is de ziel van een piano en bepaalt doorslaggevend de klankkleur en dynamiek. Voor de Performance-reeks is dit massief epicea uit Canada, een soepele houtsoort die zich sedert eeuwen perfect leent voor de elasticiteit en dynamiek van de klankvorming. Denk maar bijvoorbeeld aan de vioolbouw en de bekende Stradivarius die eveneens uit massief epicea is gebouwd.

Onder het toezicht en de strenge controle van de Duitse ingenieurs van Wilhelm Steinberg, worden het meubel en gietijzeren frame in Azië vervaardigd. De Duitse Abel Premium hamerkoppen en het hoogkwalitatieve Canadese zangbodemhout dragen bij tot de legendarische klank. In Duitsland in de moederfabriek te Eisenberg bij Leipzig, ondergaan deze Performance piano's een lang proces wat zich uiteindelijk zal vertalen in een duurzaam, stabiel instrument met een warme, volle klank voor decennialang muzikaal verfijnd genot.

De Performance piano’s zijn te verkrijgen in de modellen in 118,122 of 125 cm hoogte. De vleugelpiano's in de modellen 152, 165, 178 en 212 cm lang.

Piano's Van de Winkel is exclusieve invoerder en enige dealer van Wilhelm Steinberg voor België. Daardoor kan Piano's Van de Winkel u Wilh. Steinberg instrumenten tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding aanbieden. Onze professionele dienst-na-verkoop zorgt bovendien voor jarenlang speelplezier.

Kom zeker bij Piano's Van de Winkel te Brussel of Antwerpen eens langs om de volledige Steinberg collectie te ontdekken of breng een bezoek aan de Wilhelm Steinberg fabriek te Leizpig om het volledige productieproces te bekijken !Afmeting

119 x 151 x 59 cm


Afwerking

Zwart hoogglans/messing


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen of huren met een koopoptie?


Contacteer ons