Yamaha GC1 SH3 PE Silent

Silent Piano

€ 28900 28900   incl. btw

Informatie:

Yamaha GC1 PE Silent vleugelpiano.

Als het op vleugels aankomt, is Yamaha een naam die moeilijk te verslaan is. Van exquise vakmanschap tot superieure klank, vleugelpiano's bieden een overvloed aan voordelen. In onze Yamaha-vleugelcatalogus vindt u verschillende vleugelmodellen om u te helpen de Yamaha-vleugelpiano te kiezen die bij u past.

Yamaha-vleugelpiano's zijn niet alleen rijk aan klank, ze hebben ook een emotionele impact. Het bedrijf maakt gebruik van de modernste technologie en combineert die met een iconisch erfgoed. Yamaha-vleugelpiano's worden gemaakt door bekwame ambachtslieden die de beste materialen gebruiken. Yamaha-vleugelpiano's zijn verkrijgbaar in vier hoofdcategorieën: GB, GC, CX en SX.

Lees verder om meer te weten te komen over Yamaha vleugelpiano's, inclusief enkele van hun meest opmerkelijke modellen en hun indrukwekkende kenmerken.

Passie in elk detail - dat is wat u kunt verwachten van Yamaha's gevarieerde selectie vleugels. Yamaha staat bekend om zijn traditionele vakmanschap. Zelfs met de komst van nieuwe technologie richt een groot deel van de Yamaha vleugelpiano's zich op traditie. Hierdoor kan Yamaha muziekinstrumenten creëren die de nadruk leggen op nauwkeurigheid en precisie.

Elke Yamaha-piano is een product van kunst en wetenschap. Yamaha assembleert de piano in zijn fabriek in Hamamatsu, Japan. Yamaha gebruikt natuurlijke materialen voor zijn vleugels, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een ongeëvenaarde kwaliteit bieden. Meestertechnici van Yamaha werken nauwgezet om ervoor te zorgen dat elke piano perfect is.

Welke serie of welk model u ook kiest, Yamaha-vleugelpiano's worden door Yamaha-vakmensen met de hand vervaardigd uit de beste materialen die verkrijgbaar zijn. Hij combineert vorm en functie en staat garant voor een optimale geluidskwaliteit. Of u nu een beginner of een expert bent, deze Yamaha-piano's zullen zeker indruk maken.

De Yamaha GC1 Silent vleugelpiano in glanzend zwart.

Deze Yamaha GC1 Silent is een van de best verkochte vleugelpiano's, met de befaamde kwaliteit en precisie van de marktleider. Het geraffineerde ontwerp van de GC1 is geïnspireerd op de beroemde C-serie, een vleugelpiano die pianisten over de hele wereld ongekend muzikaal plezier heeft bezorgd. Ondanks zijn bescheiden afmetingen biedt de GC1 een helder en sprankelend geluid, ideaal voor de huiskamer. Bovendien heeft dit GC1 vleugelmodel een Silent-functie. Het is een Silent Piano™.

Yamaha-vleugelpiano's zijn al lang de favoriete keuze van muziekscholen, conservatoria, professionele musici en amateurpianisten. Onlangs zijn deze Yamaha vleugelpiano's, dankzij een volledig herontwerp, beter dan ooit, met veel vooruitgang in materialen en constructie. Dit is een zeer populair werk voor pianisten. De Yamaha GB1 vleugelpiano biedt uitstekende muzikale prestaties en is de norm waaraan veel andere instapvleugels worden afgemeten.

Bent u op zoek naar een Yamaha vleugelpiano in de regio Brussel of Antwerpen?

Piano's Van de Winkel is verdeler van Yamaha piano's.

Ontdek het gamma Yamaha GC1 Silent vleugels op afspraak in onze pianoshowrooms in Brussel of Antwerpen.

Onze consultants bij Piano's Van de Winkel Antwerpen tel. 03/344.34.54 en Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zullen u graag van dienst zijn.Afmeting

161 cm X 101 cm X 149 cm


Afwerking

Afgewerkt in zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • Inclusief led lamp
  • 10 jaar waarborg
  • Met hoofdtelefoon
  • Gratis stembeurt
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen?


Contacteer ons