Yamaha C2X SH3 Silent PE

Silent Piano

€ 36900 36900   incl. btw

Informatie:

Yamaha C2X Silent PE vleugelpiano.

Als het op vleugelpiano's aankomt, is Yamaha een naam die moeilijk te verslaan is. Van exquise vakmanschap tot superieure klank, vleugels bieden een overvloed aan voordelen. In onze Yamaha-vleugelcatalogus vindt u verschillende vleugelmodellen om u te helpen de Yamaha-vleugelpiano's te kiezen die bij u past.

Yamaha-vleugelpiano's zijn niet alleen rijk aan klank, ze hebben ook een emotionele impact. Het bedrijf maakt gebruik van de modernste technologie en combineert die met een iconisch erfgoed. Yamaha-vleugelpiano's worden gemaakt door bekwame ambachtslieden die de beste materialen gebruiken. Yamaha-vleugelpiano's zijn verkrijgbaar in vier hoofdcategorieën: GB, GC, CX en SX.

Lees verder om meer te weten te komen over Yamaha Silent vleugelpiano's, inclusief enkele van hun meest opmerkelijke modellen en hun indrukwekkende kenmerken.

Passie in elk detail - dat is wat u kunt verwachten van Yamaha's gevarieerde selectie vleugelpiano's. Yamaha staat bekend om zijn traditionele vakmanschap. Zelfs met de komst van nieuwe technologie richt een groot deel van de Yamaha vleugelpiano's zich op traditie. Hierdoor kan Yamaha muziekinstrumenten creëren die de nadruk leggen op nauwkeurigheid en precisie.

Elke Yamaha-piano is een product van kunst en wetenschap. Yamaha assembleert de piano in zijn fabriek in Hamamatsu, Japan. Yamaha gebruikt natuurlijke materialen voor zijn vleugels, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een ongeëvenaarde kwaliteit bieden. Meestertechnici van Yamaha werken nauwgezet om ervoor te zorgen dat elke piano perfect is.

Welke serie of welk model u ook kiest, Yamaha Silent vleugelpiano's worden door Yamaha-vakmensen met de hand vervaardigd uit de beste materialen die verkrijgbaar zijn. Hij combineert vorm en functie en staat garant voor een optimale geluidskwaliteit. Of u nu een beginner of een expert bent, deze Yamaha-piano's zullen zeker indruk maken.

De Yamaha C2X Silent vleugelpiano in zwart hoogglans.

Yamaha's CX-serie vleugelpiano's vervangt de beroemde en historische Conservatorium-serie. De CX-modellen profiteren van het meest recente onderzoek naar de concertreeks. Ze hebben een nieuw niveau van uitmuntendheid bereikt en zullen conservatoria, muziekscholen en professionals verrukken. De C2X is de kwart-vleugelpiano van de serie, maar levert een verbluffend vermogen en indrukwekkende muzikaliteit. Een beetje groot!

Een van de belangrijke factoren bij het bereiken van de rijke en krachtige muzikaliteit van Yamaha-vleugelpiano's is de kwaliteit van de interne structuur van de piano. Bij fortissimo spelen op Yamaha Silent vleugelpiano's veroorzaakt de kracht die op het instrument wordt uitgeoefend noodzakelijkerwijs energieverslindende vervormingen. De verstevigingen en schoren van Yamaha Silent vleugelpiano's die zich onder het frame bevinden, zoals een menselijk skelet, ondersteunen deze kracht en zetten ze om in trillingen. Vanaf de Yamaha C3X vleugelpiano zijn deze verstevigingen en verstevigingssystemen 20% dikker dan bij conventionele piano's, waardoor het vermogen om deze energie op de klankkast van de Yamaha Silent vleugel te weerkaatsen drastisch wordt verbeterd. Dit is een voorbeeld van een nieuw kenmerk van de CX-serie Yamaha vleugelpiano's.

Bovendien heeft dit Yamaha C2X vleugelmodel een Silent-functie. Het is een Silent Piano™.

Yamaha Silent vleugelpiano's zijn al lang de favoriete keuze van muziekscholen, conservatoria, professionele musici en amateurpianisten. Onlangs zijn deze Yamaha Silent vleugelpiano's, dankzij een volledig herontwerp, beter dan ooit, met veel vooruitgang in materialen en constructie. Dit is een zeer populair werk voor pianisten. De Yamaha C2X Silent vleugelpiano biedt uitmuntende muzikale prestaties en is de standaard waartegen veel andere instapvleugels worden afgezet.

Bent u op zoek naar een Yamaha Silent vleugelpiano in de regio Brussel of Antwerpen?

Piano's Van de Winkel met vestigingen te Brussel en Dilbeek is verdeler van Yamaha piano's.

Ontdek het gamma Yamaha C2X vleugelpiano's op afspraak in onze pianoshowrooms in Brussel of Antwerpen.

Onze consultants van Van de Winkel Piano's Antwerpen tel. 03/344.34.54 en Van de Winkel Piano's Brussel tel. 02/567.96.42 staan u graag te woord.Afmeting

173 cm X 101 cm X 149 cm


Afwerking

Afgewerkt in zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Met hoofdtelefoon
  • Gratis stembeurt
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen?


Contacteer ons