Atelier

Zoals u voor heerlijke wijn de beste wijnkenner uitkiest, zo gaat u ook voor uw vleugel of piano op zoek naar het beste atelier. Piano’s Van de Winkel heeft een eigen atelier voor herstellingen en renovaties, waar alleen hooggeschoolde concerttechnici zich over uw instrument buigen. Ze genoten stuk voor stuk een opleiding als pianobouwer bij Steinway & Sons of bij Grotrian-Steinweg.

In ons atelier kan u rekenen op experts voor volgende ingrepen:

Afstellen van het mechaniek

Door onze professionele zorgen wordt een maximaal effect bereikt. Laat u verrassen hoe ondermeer het mechaniek in een zo goed als nieuwe toestand kan worden gebracht voor een optimale speelaard!

Intonatie

Een van de grootste uitdagingen vormt de intonatie. Een zorgvuldige aanpak, in combinatie met het inlevingsvermogen en jarenlange ervaring van onze experts, garanderen een uitstekende klankweergave.

Onderhouds- of restauratiewerken

Of het nu om vervanging van hamerkoppen gaat, het renoveren van het meubel in een handgepolierde, polyesterhoogglans afwerking of een volledige restauratie van het klanklichaam, demping en mechaniekgeheel... We zorgen ervoor dat alles op ambachtelijke wijze volgens de strengste normen worden uitgevoerd.

Ontdek in onze referentielijst wie z'n piano of vleugel aan ons toevertrouwde!