Yamaha U-3 (1986)

Tweedehandse Rechte Piano

€ 6950 5900   incl. btw
Huurprijs: € 139,00
Beschikbaar in:
Dilbeek

Informatie:

Yamaha U1 en U3

Yamaha U1 en U3 nieuw of gereviseerd in ons atelier : ontdek ons aanbod !

De Yamaha U-reeks is een robuuste en betrouwbare serie. Deze serie wordt sedert zijn lancering in het begin van de jaren 1960 in de moederfabriek van Yamaha in Hamamatsu (Japan) gebouwd, met uitzondering deze voor de Amerikaanse markt vanaf 1974 in Michigan, (Amerika). De U-reeks is bestemd voor professioneel gebruik, zoals bvb. voor muziekacademies en conservatoria.

De Yamaha U3 meet 131 cm hoog, waardoor de piano een groot zangbodemoppervlak en langere bassnaren heeft. De aanslag van de U3 is uiterst precies en de klank is helder, vol en uitgebalanceerd. De Yamaha U1 is 121cm hoog en heeft een minder groot volume qua klank, maar is op dezelfde leest als de U3 geschoeid.

Piano's Van de Winkel biedt U een uitgebreide collectie topmerken Grotrian-Steinweg, C. Bechstein, Ibach, Wilhelm Steinberg, Pleyel, Gaveau, Sauter, Seiler, Kawai, Steinway & Sons, Bösendorfer in vleugels en/of piano's aan, ondermeer zowel de nieuwe als tweedehands Yamaha U1 en U3.Onze tweedehands Yamaha U1 en U3 piano's worden zorgvuldig geselecteerd. Meestal zijn het piano's die door ons oorspronkelijk nieuw verkocht werden en waarvan wij de levensloop kennen. De tweedehands U1 en U3 piano's zijn volgens de strengste normen in ons atelier gereviseerd, wat borg staat voor een decennia lange nieuwe levensloop. Indien onderdelen niet voldoen worden deze vervangen of zijn nog van originele uitstekende kwaliteit.

U krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit. Uiteraard werken wij altijd met originele Yamaha-onderdelen, die we dankzij als Yamaha officiële dealer sedert 1973 rechtstreeks bij de fabriek in Japan kunnen bestellen. Ook het meubel wordt door onze gekwalificeerde vakmensen weer helemaal krasvrij in topconditie gebracht.

U geniet van een schriftelijke waarborg van 10 jaar op onze Yamaha U1 en U3, zowel nieuw als tweedehands.

Ontdek deze uitstekende tweedehandse piano Yamaha U3 van 131 cm hoog van bouwjaar 1987 op afspraak in onze piano showroom in Dilbeek gelegen in de rand rond Brussel.

Onze consultants van Piano's Van de Winkel Antwerpen tel. 03/344.34.54 en van Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zijn graag tot uw dienst.Afmeting

L 153 x p 65 x h 131


Afwerking

zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Gratis stembeurt
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen of huren met een koopoptie?


Contacteer ons