Yamaha U-1 PE SH2 Silent (2022)

Silent Piano

€ 14800 12600   incl. btw
Beschikbaar in:
Dilbeek

Informatie:

Ontdek deze showroom piano U-1 PE SH2 Silent (2022) Yamaha.

Yamaha heeft zijn U-1 PE SH2 Silent (2022) gebouwd in de moederfabriek in Japan - uitgerust met een hoogwaardig mechaniek dat reageert op de verschillende aanslagnuances die nodig zijn om de hoogste muzieknormen te interpreteren. De Yamaha U-1 PE SH2 Silent (2022) is met 121 cm hoger. Deze maat zorgt voor een langere snaarlengte en een grotere zangbodem, wat op zijn beurt een groter volume en een betere klankkwaliteit oplevert.

Zoek jij ook een Yamaha Silent piano ? Dan ben je aan het juiste adres bij Piano's Van de Winkel Brussel en Piano's Van de Winkel Antwerpen. Kom zéker langs om deze Yamaha U-1 PE SH2 Silent (2022) te ontdekken !

Ken je reeds de werking van Yamaha Silent Piano's ? Een uitstekende gelegenheid om de Yamaha Silent piano's te ontdekken in onze showrooms te Brussel en Antwerpen.

Yamaha SILENT piano™s zijn echte akoestische piano's die zijn uitgerust met de geavanceerde geluiddempingstechnologie van Yamaha. Wanneer de toetsen in de Yamaha SILENT-modus worden bespeeld, worden de hamers onmiddellijk gestopt voordat ze op de snaren slaan, zodat de piano zelf geen geluid produceert. Sensoren onder de toetsen ontcijferen hoe de toetsen worden bespeeld en geven de gegevens door aan de digitale toongenerator, die gesampelde geluiden genereert die via een Yamaha hoofdtelefoon kunnen worden gehoord. De Yamaha SILENT Piano™ stelt de speler in staat om onder normale omstandigheden een echte Yamaha akoestische pianoklank te spelen of om een hoofdtelefoon op te zetten en in Yamaha SILENT Mode te spelen om anderen niet te storen.

Deze Yamaha Silent SH2 piano's kan je ontdekken in onze showrooms te Brussel.

Ontdek eveneens de schitterende compacte Yamaha GB1 Silent vleugelpiano van 151cm lang (even breed dan lang) in onze showroom van Piano's Van de Winkel Brussel en Piano's Van de Winkel Antwerpen.

Piano's Van de Winkel bied je een uitgebreide collectie topmerken Grotrian-Steinweg, C. Bechstein, Ibach, Wilhelm Steinberg, Pleyel, Gaveau, Sauter, Seiler, Kawai, Steinway & Sons, Bösendorfer in vleugels en/of piano's aan, ondermeer zowel de nieuwe als tweedehands Yamaha piano's. Onze tweedehands Yamaha piano's worden zorgvuldig geselecteerd. Meestal zijn het piano's die door ons oorspronkelijk nieuw verkocht werden en waarvan wij de levensloop kennen. De tweedehands Yamaha piano's zijn volgens de strengste normen in ons atelier gereviseerd, wat borg staat voor een decennia lange nieuwe levensloop. Indien onderdelen niet voldoen worden deze vervangen of zijn nog van originele uitstekende kwaliteit.

Kom zéker langs bij Piano's Van de Winkel Brussel of Piano's Van de Winkel Antwerpen ! Ons familiebedrijf staat sedert twee generaties garant voor betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en traditie. Reeds sedert 1973 zijn wij een gerenommeerde Yamaha dealer.

Onze consultants van Piano's Van de Winkel Antwerpen tel. 03/344.34.54 en van Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zijn tot uw dienst en maken met u graag een afspraak. Kom zéker langs en bestel gauw. Zo staat jouw geweldige Yamaha Silent piano snel bij je thuis !


Afmeting

L 152 x p 61 x h 121


Afwerking

Zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Met hoofdtelefoon
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen?


Contacteer ons