Yamaha C3X (2015) VERKOCHT

Tweedehandse vleugelpiano

€ 28990 25900   incl. btw
Beschikbaar in:
Itterbeek

Informatie:

Yamaha C3X (2015).

Ontdek deze uitstekende recente Yamaha C3X gebouwd in 2015 in de collectie tweedehandse vleugelpiano's van Piano's Van de Winkel te Brussel.

De nieuwprijs van deze Yamaha vleugelpiano bedraagt 44.500 € inclusief btw.

De C3X-serie vleugels van Yamaha is de beroemde en historische Yamaha Conservatory-serie. De Yamaha C3X-modellen profiteren van een jarenlange ervaring. Zij hebben een niveau van uitmuntendheid en bekoren vele pianisten, zowel professionals als muziekliefhebbers. De Yamaha C3X zal, vanwege zijn afmetingen, ook meer diepte in de bas, extra klankkleur en verfijning brengen in vergelijking met de Yamaha C2X.

De erfenis van de Yamaha vleugelpiano is onberispelijk.

Bij Yamaha is traditie in stand houden niet hetzelfde als weigeren te veranderen; het is veeleer uit het voortdurende streven naar perfectie dat tradities ontstaan. En als het gaat om de traditie van het bouwen van een Yamaha vleugelpiano, is er een geluid, een toon waar alleen degenen die er voortdurend naar streven zichzelf te overtreffen, naar kunnen streven. Bijna een halve eeuw lang hebben de wereldberoemde C3X-serie vleugelpiano's van Yamaha een geleidelijk proces van verfijning doorlopen. De Yamaha vleugelpiano bouwt voort op de kennis, technieken en ervaring die gedurende deze lange periode zijn opgedaan, waarbij ambachtslieden bij Yamaha al hun ervaring in de creatie van een vleugelpiano hebben gestoken in een poging om de klankperfectie te bereiken. De Yamaha vleugelpiano breidt dit werk verder uit en biedt een heldere klank met een zuivere aanslag, sprankelende toon en transparante harmonieën, dit alles gevat in een elegante, vloeiende vorm.

Het eindresultaat is een serie Yamaha vleugelpiano's die verfijnd zijn in toon, maar gedurfd in ontwerp, het product van een toewijding aan innovatie die Yamaha met haar piano's en vleugelpiano's in staat stelt trouw te blijven aan haar muzikale erfgoed. De Yamaha piano's en vleugelpiano's vertegenwoordigen een vooruitgang die past bij het 125-jarig jubileumjaar van Yamaha - een vooruitgang die elke ruimte waarin u speelt op een Yamaha vleugelpiano in een concertzaal zal veranderen.

Ontdek deze uitstekende tweedehandse vleugelpiano Yamaha C3X van 186 cm lang (gebouwd in de moederfabriek van Yamaha in Japan) van bouwjaar 2015 op afspraak in onze showroom te Dilbeek gelegen in de rand rond Brussel.

Onze consultants van Piano's Van de Winkel Antwerpen tel. 03/344.34.54 en van Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zijn graag tot uw dienst.


Afmeting

186 x 149 x 101cm


Afwerking

zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Gratis stembeurt
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen?


Contacteer ons