Grotrian-Steinweg G-192 (1991)

Tweedehandse vleugelpiano

€ 29500 26500   incl. btw
Beschikbaar in:
Itterbeek

Informatie:

Grotrian-Steinweg G-192 (1991) : wat een absoluut meesterwerk !

Piano's Van de Winkel is officiële Grotrian-Steinweg dealer sedert 1985.

Deze recente vleugelpiano Grotrian-Steinweg G-192 (1991) werd oorspronkelijk door Piano's Goossens besteld bij de Grotrian-Steinweg fabriek te Braunschweig, Duitsland.

De huidige nieuwprijs bedraagt 73.000 € incl. btw.

Grotrian-Steinweg is één van 's werelds beste pianofabrikanten, opgericht in 1835 en waaruit Steinway & Sons zich in 1853 ontwikkelde.

Deze vleugelpiano werd erg weinig bespeeld en bevindt in een absolute top conditie.

U geniet van een 10-jarige waarborg, vergezeld van een onberispelijke service, zowel voor, tijdens als na uw aankoop.

Wij zijn erg blij u deze uitmuntende vleugelpiano uit onze collectie te mogen aanbieden.

Deze recente Grotrian-Steinweg werd met de hand gemaakt in Duitsland. In intensieve samenspraak met pianisten en universiteitsprofessoren hebben de specialisten van de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van Grotrian-Steinweg deze buitengewone Grotrian-Steinweg vleugel G-192 ontwikkeld. Deze salonvleugel heeft dezelfde prachtige eigenschappen als de concertvleugels G-208 en G-276.

De Grotrian-Steinweg salonvleugel G-192 is puur genot en tegelijkertijd een ideaal werkinstrument voor de professional, de kenner en de ambitieuze speler die het beste van het beste wil.

Deze Grotrian-Steinweg vleugel is te vinden in hogescholen, muziekzalen en privé-salons.

Het succes van de vervaardiging.

De geheimen van de fabricage combineren de rijke ervaring in de topvleugelbouw van Grotrian-Steinweg sinds 1853 met de resultaten van de nieuwste onderzoeken en ontwikkelingen. Bij de vormgeving van de vleugels wordt het hoogste meesterschap getoond in de constructie van het spanningscircuit binnen het akoestische systeem. Het klankbord van de Grotrian-Steinweg vleugels is een vibrerend klankmembraan dat van elke noot een langdurige ervaring maakt. De toon opent zich als een bloesem. Het nieuwe ontwerp van de klank dragende gietijzeren plaat optimaliseert de duur en de energie van de klank.

Optimale stemvastheid: negen lagen kwaliteitshout in de klankkast maken een nog fijnere stemvastheid en de beste stembaarheid mogelijk.

De Duitse Grotrian-Steinweg-fabriek met zijn unieke fabricage zorgt voor de hoogste kwaliteit in elk detail. Het spel van deze recente Grotrian-Steinweg G-192 vleugelpiano is supernauwkeurig, professioneel en moeiteloos te beheersen.

De Grotrian-Steinweg G-192 betovert u met zijn edele, transparante en rijk gekleurde klank en zijn heerlijke aanslag. Een meesterwerk dat u zal bekoren. Een leven lang !

Ontdek deze uitstekende tweedehandse vleugelpiano Grotrian-Steinweg G-192 van bouwjaar 1991 op afspraak in onze piano showroom in Itterbeek gelegen in de rand rond Brussel.

Onze consultants van Piano's Van de Winkel Antwerpen tel. 03/344.34.54 en van Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zijn graag tot uw dienst.Afmeting

192 cm


Afwerking

zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Gratis stembeurt
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen?


Contacteer ons