Yamaha P-116 SG2 Silent (2010)

Tweedehandse Rechte Piano

€ 8200 6990   incl. btw
Huurprijs: € 164,00
Beschikbaar in:
Dilbeek

Informatie:


Ontdek deze prachtige Yamaha model P-116 Silent bouwjaar 2010.

De instrumenten uit de P series zijn modellen uit het middensegment met een hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit. Ondanks hun betaalbare prijs, zijn deze piano's gebouwd met de zorg en het oog voor detail waar Yamaha om bekend staat.

Ze hebben een buitengewone klankprojectie en beschikken over het gevoelige, snel reagerende Yamaha-klavier en -actiemechanisme. Yamaha gebruikt een hoogwaardig klankbord van Europees sparrenhout met hetzelfde hoge kwaliteitsniveau dat ook voor vleugels geldt. Dit zorgt voor een sterke en gelijkmatige klank binnen het hele bereik van het klavier. Door de prachtige Europese vormgeving en het hoogwaardige vakmanschap zijn de piano's uit de P Series een genot om te zien, te horen, te bespelen en te bezitten.

Silent System

Het Yamaha Silent System is het eerste en enige systeem in de branche dat is uitgerust met het ongelooflijke geluid dat is gesampled van de nieuwe Yamaha CFX-concertvleugel.
Als de silentfunctie geactiveerd is en er wordt op de toetsen gespeeld, worden er hamersteelstoppers op hun plaats gebracht om te voorkomen dat de hamers tegen de snaren slaan. Terwijl de piano of vleugel zelf het zwijgen is opgelegd, worden de bewegingen van de toetsen en andere speelinformatie gedetecteerd door optische sensoren en omgezet in digitale informatie voor een toongenerator. Het digitaal gesamplede akoestische geluid wordt vervolgens naar de stereohoofdtelefoon van de speler gestuurd, zodat hij of zij in volledige privacy kan genieten.

Geniet van het verbluffende geluid van Yamaha’s CFX grote concertvleugels. 265 mb Wave memory sampling voor het spelen van de meest subtiele dynamische nuances. 4 types piano-effecten.
256 noten polyfonie. 19 verschillende klanken zoals piano, elektrische piano, orgel & klavecimbel. Ingebouwde metronoomfunctie en een handig bedieningspaneel. 53 geïnstalleerde demo-songs.
Hoogkwalitatief geluid bij gebruik van de hoofdtelefoonaansluitingen. Verstuur opnames via Usb en maak verbinding met computers of instrumenten uitgerust met MIDI.

Ontdek deze uitstekende tweedehandse piano Yamaha mod. P116 PEC SG2 Silent (2010) op afspraak in onze piano showroom in Dilbeek gelegen in de rand rond Brussel.

Onze consultants van Piano's Van de Winkel Antwerpen tel. 03/344.34.54 en van Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zijn graag tot uw dienstAfmeting

116 cm x 152 cm x 58 cm


Afwerking

zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Met hoofdtelefoon
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen of huren met een koopoptie?


Contacteer ons