Yamaha M-5J PE (1983)

Tweedehandse Rechte Piano

€ 3970 3570   incl. btw
Huurprijs: € 79,40
Beschikbaar in:
Dilbeek

Informatie:

Kom langs en ontdek deze prachtige Yamaha M5J !

De Yamaha M-reeks is een robuuste en betrouwbare serie. Deze serie wordt sedert zijn lancering in het begin van de jaren 1960 in de moederfabriek van Yamaha in Hamamatsu (Japan) gebouwd, met uitzondering deze voor de Amerikaanse markt vanaf 1974 in Michigan, (Amerika). De Yamaha M-reeks is bestemd voor een leven lang piano plezier.

Deze Yamaha M-5J occasie meet 105 cm hoog, waardoor deze prachtige Yamaha piano een degelijke zangbodem en betere bassnaren heeft. De aanslag van de Yamaha M-5J occasie is uiterst precies en de klank is helder, vol en uitgebalanceerd. De Yamaha M-5J tweedehands is 105cm hoog en heeft een minder groot volume qua klank, maar is op dezelfde leest als de Yamaha U1 of Yamaha U3 nieuw of occasie geschoeid.

Piano's Van de Winkel biedt U een uitgebreide collectie topmerken Grotrian-Steinweg, C. Bechstein, Ibach, Wilhelm Steinberg, Pleyel, Gaveau, Sauter, Seiler, Kawai, Steinway & Sons, Bösendorfer in vleugels en/of piano's aan, ondermeer zowel de nieuwe als tweedehands Yamaha M5, Yamaha U1 en Yamaha U3.Onze tweedehands Yamaha M5 en U3 occasie piano's worden zorgvuldig geselecteerd. Meestal zijn het piano's die door ons oorspronkelijk nieuw verkocht werden en waarvan wij de levensloop kennen. De tweedehands M5 en Yamaha U3 of Yamaha U1 piano's zijn volgens de strengste normen in ons atelier gereviseerd, wat borg staat voor een decennia lange nieuwe levensloop. Indien onderdelen niet voldoen worden deze vervangen of zijn nog van originele uitstekende kwaliteit.

U krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit. Uiteraard werken wij altijd met originele Yamaha-onderdelen, die we dankzij als Yamaha officiële dealer sedert 1973 rechtstreeks bij de fabriek in Japan kunnen bestellen. Ook het meubel wordt door onze gekwalificeerde vakmensen weer helemaal krasvrij in topconditie gebracht.

U geniet van een schriftelijke waarborg van 10 jaar op deze prachtige Yamaha M-5J.

Kom zéker langs !


Afmeting

148 x 54 x 105 cm


Afwerking

zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen of huren met een koopoptie?


Contacteer ons