Yamaha GB1 SC2 PE Silent (2018) VERKOCHT

Tweedehandse vleugelpiano

€ 16600 14940   incl. btw
Beschikbaar in:
Dilbeek

Informatie:

Deze Yamaha GB1 PE Silent vleugelpiano bouwjaar 2018 werd gedurende 4 jaar verhuurd. Door verhuis naar een kleinere woning, kwam deze mooie vleugelpiano terug.

Als het op vleugelpiano's aankomt, is Yamaha een naam die moeilijk te evenaren is. Van exquise vakmanschap tot superieure klank, vleugelpiano's bieden een overvloed aan voordelen. In onze Yamaha-vleugelcatalogus vindt u verschillende vleugelmodellen om u te helpen de Yamaha-vleugelpiano te kiezen die bij u past.

Yamaha-vleugelpiano's zijn niet alleen rijk aan klank, ze hebben ook een emotionele impact. Het bedrijf Yamaha maakt gebruik van de modernste technologie en combineert die met een iconisch erfgoed. Yamaha-vleugelpiano's worden gemaakt door bekwame ambachtslieden die de beste materialen gebruiken. Yamaha-vleugelpiano's zijn verkrijgbaar in drie hoofdcategorieën: GB, CX en SX.

Lees verder om meer te weten te komen over Yamaha vleugelpiano's, inclusief enkele van hun meest opmerkelijke modellen en hun indrukwekkende kenmerken.

Passie in elk detail - dat is wat u kunt verwachten van Yamaha's gevarieerde selectie vleugelpiano's. Yamaha staat bekend om zijn traditionele vakmanschap. Zelfs met de komst van nieuwe technologie richt een groot deel van de Yamaha vleugelpiano's zich op traditie. Hierdoor kan Yamaha muziekinstrumenten creëren die de nadruk leggen op nauwkeurigheid en precisie.

Elke Yamaha-piano is een product van kunst en wetenschap. Yamaha assembleert de piano in zijn fabriek in Hamamatsu, Japan. Yamaha gebruikt natuurlijke materialen voor zijn vleugelpiano, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een ongeëvenaarde kwaliteit bieden. De meestertechnici van Yamaha werken nauwgezet om ervoor te zorgen dat elke piano perfect is.

Welke serie of welk model u ook kiest, Yamaha-vleugelpiano's worden door Yamaha-vakmensen met de hand vervaardigd uit de beste materialen die verkrijgbaar zijn. Hij combineert vorm en functie en staat garant voor een optimale geluidskwaliteit. Of u nu een beginner of een expert bent, deze Yamaha-piano's zullen zeker indruk maken.

Yamaha GB1 PE Silent - een vleugelpiano met een budget.

De Yamaha GB1PE Silent vleugel biedt de fantastische klank en unieke resonantie waar Yamaha om bekend staat - en dat voor een uitzonderlijk betaalbare prijs. Bovendien heeft dit GB1 PE Silent vleugelmodel een Silent-functie. Het is een Silent Piano™.

Yamaha-vleugelpiano's zijn al lang de favoriete keuze van muziekscholen, conservatoria, professionele musici en amateurpianisten. Onlangs zijn deze Yamaha vleugels, dankzij een volledig herontwerp, beter dan ooit, met veel vooruitgang in materialen en constructie. Dit is een zeer populair werk voor pianisten. De Yamaha GB1 vleugelpiano biedt uitstekende muzikale prestaties en is de norm waaraan veel andere instapvleugels worden afgemeten.

Piano's Van de Winkel beschikt voor u over een vestiging in Brussel en Antwerpen.

Bent u op zoek naar een Yamaha vleugelpiano in de regio Brussel of Antwerpen?

Ontdek het gamma Yamaha GB1PE Silent vleugelpiano's op afspraak in onze pianoshowrooms in Brussel of Antwerpen.

Onze consultants bij Piano's Van de Winkel Antwerpen tel. 03/344.34.54 en Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zullen u graag van dienst zijn.Afmeting

151 cm X 99 cm X 146 cm


Afwerking

zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Met hoofdtelefoon
  • Gratis stembeurt
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen?


Contacteer ons