Yamaha C3X SH3 Silent PE

Silent Piano

€ 43900 43900   incl. btw

Informatie:

Yamaha C3X PE Silent vleugelpiano.

Als het op Silent vleugelpiano's aankomt, is Yamaha een naam die moeilijk te verslaan is. Van exquise vakmanschap tot superieure klank, vleugels bieden een overvloed aan voordelen. In onze Yamaha-vleugelcatalogus vindt u verschillende vleugelmodellen om u te helpen de Yamaha Silent vleugelpiano te kiezen die bij u past.

Yamaha Silent vleugelpiano's zijn niet alleen rijk aan klank, ze hebben ook een emotionele impact. Het bedrijf maakt gebruik van de modernste technologie en combineert die met een iconisch erfgoed. Yamaha Silent vleugelpiano's worden gemaakt door bekwame ambachtslieden die de beste materialen gebruiken. Yamaha Silent vleugelpiano's zijn verkrijgbaar in vier hoofdcategorieën: GB, GC, CX en SX.

Lees verder om meer te weten te komen over Yamaha Silent vleugelpiano's, inclusief enkele van hun meest opmerkelijke modellen en hun indrukwekkende kenmerken.

Passie in elk detail - dat is wat u kunt verwachten van Yamaha's gevarieerde selectie vleugelpiano's. Yamaha staat bekend om zijn traditionele vakmanschap. Zelfs met de komst van nieuwe technologie richt een groot deel van de Yamaha vleugelpiano's zich op traditie. Hierdoor kan Yamaha Silent vleugelpiano's creëren die de nadruk leggen op nauwkeurigheid en precisie.

Elke Yamaha Silent piano is een product van kunst en wetenschap. Yamaha assembleert de piano in zijn fabriek in Hamamatsu, Japan. Yamaha gebruikt natuurlijke materialen voor zijn vleugelpiano's, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een ongeëvenaarde kwaliteit bieden. De meestertechnici van Yamaha werken nauwgezet om ervoor te zorgen dat elke piano perfect is.

Welke serie of welk model u ook kiest, Yamaha Silent vleugelpiano's worden door Yamaha-vakmensen met de hand vervaardigd uit de beste materialen die verkrijgbaar zijn. Hij combineert vorm en functie en staat garant voor een optimale geluidskwaliteit. Of u nu een beginner of een expert bent, deze Yamaha Silent piano's zullen zeker indruk maken.

De Yamaha C3X Silent vleugelpiano in zwart hoogglans.

Yamaha's Silent CX-serie vleugelpiano's vervangt de beroemde en historische Conservatorium-serie. De CX-modellen profiteren van het meest recente onderzoek naar de concertreeks. De Yamaha Silent C3X-vleugelpiano is ook de eerste in de serie die is voorzien van de geheel nieuwe harmonische structuur die is ontwikkeld voor de Yamaha CF-concertvleugelserie. De C3X Silent vleugelpiano overtreft zijn voorganger in kracht en projectie.

De Yamaha C3X Silent vleugelpiano, een benchmark op de markt voor vleugelpiano's, erft de harmonische structuur van concertvleugelpiano's. De Yamaha C3X Silent vleugelpiano profiteert van een verbeterd ontwerp, snaren, hamervilten en versterkte verstevigingen. Het vermogen en de klankprojectie zijn verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, de Yamaha C3 vleugelpiano.

Een van de belangrijke factoren bij het bereiken van de rijke en krachtige muzikaliteit van Yamaha vleugelpiano's is de kwaliteit van de interne structuur van de piano. Bij fortissimo spelen op Yamaha vleugelpiano's veroorzaakt de kracht die op het instrument wordt uitgeoefend noodzakelijkerwijs energieverslindende vervormingen. De verstevigingen en schoren van Yamaha vleugelpiano's die zich onder het frame bevinden, zoals een menselijk skelet, ondersteunen deze kracht en zetten ze om in trillingen. Vanaf de Yamaha C3X Silent vleugelpiano's zijn deze verstevigingen en verstevigingssystemen 20% dikker dan bij conventionele piano's, waardoor het vermogen om deze energie op de klankkast van de Yamaha vleugelpiano's te weerkaatsen drastisch wordt verbeterd. Dit is een voorbeeld van een nieuw kenmerk van de CX-serie Yamaha vleugelpiano's.

Bovendien heeft dit Yamaha C3X vleugelmodel een Silent-functie. Het is een Silent Piano™.

Yamaha Silent vleugelpiano's zijn al lang de favoriete keuze van muziekscholen, conservatoria, professionele musici en amateurpianisten. Onlangs zijn deze Yamaha Silent vleugelpiano's, dankzij een volledig herontwerp, beter dan ooit, met veel vooruitgang in materialen en constructie. Dit is een zeer populair werk voor pianisten. De Yamaha C3X Silent vleugelpiano biedt uitmuntende muzikale prestaties en is de standaard waartegen veel andere instapvleugels worden afgezet.

Bent u op zoek naar een Yamaha Silent vleugelpiano in de regio Brussel of Antwerpen?

Piano's Van de Winkel, met vestigingen in Brussel en Antwerpen, is verdeler van Yamaha-piano's.

Ontdek het gamma Yamaha C3X Silent vleugelpiano's op afspraak in onze pianoshowrooms in Brussel of Antwerpen.

Onze consultants van Van de Winkel Piano's Antwerpen tel. 03/344.34.54 en Van de Winkel Piano's Brussel tel. 02/567.96.42 staan u graag te woord.Afmeting

186 cm X 101 cm X 149 cm


Afwerking

Afgewerkt in zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • Inclusief led lamp
  • 10 jaar waarborg
  • Met hoofdtelefoon
  • Gratis stembeurt
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen?


Contacteer ons