Yamaha b-1 (2012)

Tweedehandse Rechte Piano

€ 3990 3490   incl. btw
Huurprijs: € 79,80
Beschikbaar in:
Dilbeek

Informatie:

Yamaha b1

Yamaha b1 van bouwjaar 2012 (nauwelijks gespeeld !) gereviseerd in ons atelier : ontdek deze piano bij Piano's Van de Winkel te Brussel !

De Yamaha b-reeks is een interessante serie.

De b1 met een hoogte van 109 cm berust helemaal op de Yamaha-principes, die hun waarde al lang bewezen hebben. Voor een compact budget, dat een eind onder de vraagprijs voor concurrentiemodellen ligt, biedt de b1 een verrassende hoeveelheid Yamaha-kwaliteit en muziekplezier.

Yamaha produceert alle klavieren intern. De toetsen van Yamaha-piano's van de b-serie worden gemaakt van Sitka-sparrenhout. Het hout wordt natuurlijk gedroogd gedurende zes tot 24 maanden en vervolgens verder geacclimatiseerd in Yamaha's computergestuurde ovens. Aangezien het meeste hout in een pianotoets niet wordt afgelakt, profiteren Yamaha-toetsen van de strikte droog- en acclimatiseerprocedures. Dankzij deze stringente behandelingen worden de toetsen niet beïnvloed door veranderingen in temperatuur en vochtigheid. 1

Yamaha is een van de weinige pianofabrikanten die zijn eigen hamers produceert. Zorgvuldig geselecteerd materiaal en gespecialiseerde door Yamaha ontwikkelde machines worden ingezet om hamers van de hoogste kwaliteit te vervaardigen. De grootte en vorm van de hamer, alsook de elasticiteit, hardheid en dichtheid van het hamervilt, worden voor elk model zorgvuldig in aanmerking genomen. In samenwerking met gespecialiseerde viltfabrikanten, past Yamaha strikte kwaliteitsnormen toe, betreffende de hardheid en dikte van het vilt dat op zijn hamers gebruikt wordt. Yamaha past de hamers op zo'n manier aan dat ze het ontwerp van elk pianomodel optimaal aanvullen en consistent de vereiste volumeniveaus leveren. Overeenkomstig de strikte normen van Yamaha betreffende de hardheid en dikte, is het hamervilt uiterst duurzaam en bestand tegen veranderingen in de omgevingstemperatuur en -vochtigheid.

Det b1-zangbodem - gemaakt door Yamaha - is opgebouwd uit een kern van gelamineerd hout met een afwerking van sparrenhout fineer. Het is uiterst duurzaam en splijtbestendig. Dit materiaal is bestand tegen fluctuerende omgevingsomstandigheden, behoudt zijn functionaliteit gedurende vele jaren gebruik en de klankverschillen van een gelamineerde zangbodem worden in evenwicht gebracht bij het intonatieproces.

Yamaha produceert alle stempennen intern. Yamaha-stempennen worden gemaakt van uiterst sterk speciaal staal dat ze in staat stelt de hoge spanning van de snaren te weerstaan. Alle Yamaha-stempennen zijn vernikkeld om ze tegen corrosie te beschermen. Yamaha heeft een speciale machine ontwikkeld om de schroefdraad van stempennen te produceren met een nauwkeurigheid van twee honderdsten van een millimeter. De uitstekende nauwkeurigheid waarborgt uitmuntende stemmingsstabiliteit. Van instappiano's tot concertvleugels: Yamaha-stempennen leveren een grote torsiekoppelstabiliteit, voor stemmingsnauwkeurigheid en geluid van hoge kwaliteit.

Piano's Van de Winkel biedt U een uitgebreide collectie topmerken Grotrian-Steinweg, C. Bechstein, Ibach, Wilhelm Steinberg, Pleyel, Gaveau, Sauter, Seiler, Kawai, Steinway & Sons, Bösendorfer in vleugels en/of piano's aan, ondermeer zowel de nieuwe als tweedehands Yamaha piano's.Onze tweedehands Yamaha piano's worden zorgvuldig geselecteerd. Meestal zijn het piano's die door ons oorspronkelijk nieuw verkocht werden en waarvan wij de levensloop kennen. De tweedehands Yamaha piano's zijn volgens de strengste normen in ons atelier gereviseerd, wat borg staat voor een decennia lange nieuwe levensloop. Indien onderdelen niet voldoen worden deze vervangen of zijn nog van originele uitstekende kwaliteit.

U krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit. Uiteraard werken wij altijd met originele Yamaha-onderdelen, die we dankzij als Yamaha officiële dealer sedert 1973 rechtstreeks bij de fabriek in Japan kunnen bestellen. Ook het meubel wordt door onze gekwalificeerde vakmensen weer helemaal krasvrij in topconditie gebracht.

U geniet van een schriftelijke waarborg van 10 jaar op onze Yamaha piano's, zowel nieuw als tweedehands.

Ontdek deze uitstekende tweedehandse piano Yamaha van 109 cm hoog van bouwjaar 2012 op afspraak in onze piano showroom in Dilbeek gelegen in de rand rond Brussel.

Onze consultants van Piano's Van de Winkel Antwerpen tel. 03/344.34.54 en van Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zijn graag tot uw dienst.Afmeting

L 148 x d 54 x h 109


Afwerking

wit hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen of huren met een koopoptie?


Contacteer ons