Schimmel Konzert 208-T (1994)

Tweedehandse vleugelpiano

€ 27300 24600   incl. btw
Beschikbaar in:
Itterbeek

Informatie:


Schimmel vleugelpiano model K208-T bouwjaar 1994 in de tweedehandse vleugelcollectie van Piano's Van de Winkel te Brussel en Antwerpen. Deze vleugelpiano werd in 1994 nieuw door ons verkocht.

Wenst u een vleugelpiano te kopen ? Ontdek dan zeker deze uitstekende tweedehands Schimmel vleugelpiano K208-T gebouwd in 1994 in de moederfabriek van Schimmel te Braunschweig. Alweer een prachtige vleugelpiano uit de collectie tweedehandse topinstrumenten van Piano's Van de Winkel te Brussel.

De vleugelpiano werd zorgvuldig in ons restauratieatelier gereviseerd. Hij is in een perfecte staat. U geniet van een waarborgtermijn van 10 jaar, wanneer u deze vleugelpiano koopt bij ons.

Wat klinkt als nauwgezette aandacht voor detail is voor de pianobouwer bij Schimmel de basis voor rijke klankwerelden: om de verschillende klankkleuren van de Schimmel piano's en vleugelpiano's vorm te geven, worden de 88 hamerkoppen van elke afzonderlijke Schimmel vleugelpiano of rechte piano met de hand enkele 10.000 keer met kleine intonatienaalden bewerkt. Met gevoelige vingertopgevoeligheid geeft de Schimmel intoneur het vilt op deze manier de ideale elasticiteit. Daarmee verkrijgt elke Schimmel vleugelpiano en rechte piano de meest optimale klank. Voorwaarde hiervoor is een duizendvoudig getraind oor en een gevoelig gevoel voor zelfs de fijnste nuances van geluid. Dit is hoe de Schimmel pianobouwers hun ziel in hun Schimmel vleugelpiano's en rechte piano's leggen !

Elke Schimmel vleugelpiano en rechte piano is een instrument dat generaties lang mee zal gaan vanwege de perfecte fabricage en uitstekende materialen. In tegenstelling tot vele vleugelpiano's en rechte piano' die snel na elkaar uit machinaal gedroogd hout worden vervaardigd, zal een Schimmel vleugelpiano vele jaren met uitzonderlijke klankkwaliteit véél plezier geven. De Schimmel vleugelpiano en rechte piano zijn ook stabiele instrumenten in termen van investeringswaarde.

Traditie, kwaliteit, originaliteit, dit zijn maar een paar woorden die ertoe hebben bijgedragen dat Schimmel vleugelpiano's en rechte piano's sinds 1885 de leidende Duitse producent is.

Schimmel, gebaseerd in Braunschweig, produceert alleen high-end vleugelpiano's en rechte piano's . Daarom zijn ze van uitstekende kwaliteit. De Schimmel vleugelpiano's en rechte piano's zingen echt en zijn erg precies en mooi romantisch. Daarom is een Schimmel vleugelpiano en rechte piano erg geschikt voor alle soorten repertoires. De aanslag voelt mooi gebalanceerd aan. Het mechaniek biedt erg veel precisie. Zoals veel Duitse merken hebben deze Schimmel vleugelpiano's en rechte piano's een erg lange levensduur vanwege de degelijke bouwkwaliteit, en worden ze daarom ook zeer gewaardeerd op de tweedehandsmarkt.

Deze tweedehandse Schimmel K208-T vleugel betovert u met zijn edele, transparante en kleurrijke klank en zijn prachtige aanslag. Een meesterwerk dat je individueel bekoort wanneer je deze vleugelpiano bij Piano's Van de Winkel te Brussel en Antwerpen koopt.

Ontdek deze uitstekende tweedehandse vleugelpiano Schimmel K208-T (gebouwd in de moederfabriek van Schimmel in Braunschweig, Duitsland) van bouwjaar 1994 op afspraak in onze showroom te Itterbeek gelegen in de rand rond Brussel.

Onze consultants van Piano's Van de Winkel Antwerpen en van Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zijn graag tot uw dienst.


Afmeting

208 x 151 x 101 cm


Afwerking

zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Gratis stembeurt
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen?


Contacteer ons