Schimmel 174-Tradition (1980)

Tweedehandse vleugelpiano

€ 16600 14940   incl. btw
Beschikbaar in:
Itterbeek

Informatie:

Ontdek deze uitstekende tweedehands Schimmel vleugelpiano gebouwd in 1980 in de moederfabriek van Schimmel te Braunschweig. Een prachtige vleugelpiano uit de collectie tweedehandse vleugelpiano's van Piano's Van de Winkel te Brussel.

De nieuwprijs van deze Schimmel vleugelpiano bedraagt 37.800 € inclusief btw.

De vleugelpiano werd zorgvuldig in ons restauratieatelier gereviseerd. Hij is in een perfecte staat. U geniet van een waarborgtermijn van 10 jaar.

Wat klinkt als nauwgezette aandacht voor detail is voor de pianobouwer bij Schimmel de basis voor rijke klankwerelden: Om de verschillende klankkleuren van de Schimmel piano's en vleugelpiano's vorm te geven, worden de 88 hamerkoppen van elke afzonderlijke Schimmel vleugelpiano of rechte piano met de hand enkele 10.000 keer met kleine intonatienaalden bewerkt. Met gevoelige vingertopgevoeligheid geeft de Schimmel intoneur het vilt op deze manier de ideale elasticiteit en daarmee elk Schimmel vleugelpiano en rechte piano de optimale klank. Voorwaarde hiervoor is een duizendvoudig getraind oor en een gevoelig gevoel voor zelfs de fijnste nuances van geluid. Dit is hoe de Schimmel pianobouwers hun ziel in hun Schimmel vleugelpiano's en rechte piano's leggen !

Elke Schimmel vleugelpiano en rechte piano is een instrument dat generaties lang mee zal gaan vanwege de perfecte fabricage en goede materialen. In tegenstelling tot vele vleugelpiano's en rechte piano' die snel na elkaar uit machinaal gedroogd hout worden vervaardigd, zal een Schimmel vleugelpiano en rechte piano vele jaren met onveranderde klankkwaliteit klinken. De Schimmel vleugelpiano en rechte piano zijn ook een stabiele instrumenten in termen van waarde.

Schimmel biedt andere afwerkingen zoals gepolijst rood bubinga, gepolijst wortelnotenhout en gepolijst olijf essenhout.

Wij bieden u een uitzonderlijk mooie Schimmel tweedehands vleugelpiano in mahonie hoogglans aan, een warme kleur voor een prachtige afwerking.

Mocht u nog vragen hebben over deze Schimmel tweedehands vleugelpiano of een van onze andere tweedehands vleugelpiano's, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met onze consultants.

Traditie, kwaliteit, originaliteit, dit zijn maar een paar woorden die ertoe hebben bijgedragen dat Schimmel vleugelpiano's en rechte piano's al tientallen jaren de leidende Duitse producent is.

Schimmel, gebaseerd in Braunschweig, produceert alleen high-end vleugelpiano's en rechte piano's . Daarom zijn ze van uitstekende kwaliteit. De Schimmel vleugelpiano's en rechte piano's zingen echt en zijn erg precies en mooi romantisch. Daarom is een Schimmel vleugelpiano en rechte piano erg geschikt voor alle soorten repertoires. De aanslag voelt mooi gebalanceerd aan. Het mechaniek biedt erg veel precisie. Zoals veel Duitse merken hebben deze Schimmel vleugelpiano's en rechte piano's een erg lange levensduur vanwege de degelijke bouwkwaliteit, en worden ze daarom ook zeer gewaardeerd op de tweedehandsmarkt.

Ontdek deze uitstekende tweedehandse vleugelpiano Schimmel 174-T van 174 cm lang (gebouwd in de moederfabriek van Schimmel in Braunschweig, Duitsand) van bouwjaar 1980 op afspraak in onze showroom te Itterbeek gelegen in de rand rond Brussel.

Onze consultants van Piano's Van de Winkel Antwerpen tel. 03/344.34.54 en van Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zijn graag tot uw dienst.


Afmeting

174 x 148 x 101 cm


Afwerking

mahonie hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Gratis stembeurt
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen?


Contacteer ons