Filosofie

De aanschaf van een piano of vleugel is er één voor het leven. Daarom is het belangrijk dat U de juiste keuze maakt. Piano's Van de Winkel is blij Uw gesprekspartner te mogen zijn om U in alle vertrouwen daarbij te helpen. Wij stemmen Uw muzikale verlangens af op het budget dat U wenst te investeren. Piano's Van de Winkel staat al sedert twee generaties garant voor betaalbare topinstrumenten. In ons huis van vertrouwen geven we het vakmanschap door van vader op zoon. U weet dat U op een vakkundig advies vooraf en een snelle, goede nazorg mag rekenen. Bij ons hoeft U heus geen von Karajan te zijn om onze aandacht te verdienen!

Waarom een piano of vleugel kiezen bij Piano's Van de Winkel ? 

Onze klanten geven de voorkeur aan Piano's Van de Winkel en laten zich hierbij leiden door talrijke argumenten die hun vertrouwen aanspreken. 

Vraagt men ons echter waaraan we onze goede naam en ons kwalitatief imago danken, dan verwijzen we naar de filosofie van ons familiebedrijf:

tevreden klanten en een niet aflatend plezier in onze vleugels en piano's. Pianospelen moet leuk en ontspannend zijn, het moet de muzikaliteit naar een hoger niveau brengen. Daartoe dragen onze kennis en instrumenten bij.