WGS-116 PE (2019)

Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg

WGS-116 PE (2019)

€ 6200 5580   incl. btw
Huurprijs: € 124,00
Beschikbaar in:
Dilbeek

Informatie:

Tweedehands piano Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano WGS-116 (2019) Piano's Van de Winkel te Brussel.

Als het op piano's aankomt, is Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano een naam die moeilijk te verslaan is. Van exquise vakmanschap tot superieure klank, Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano's bieden een overvloed aan voordelen. In onze Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano -catalogus vindt u verschillende vleugelmodellen om u te helpen de Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano te kiezen die bij u past.

Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano's zijn niet alleen rijk aan klank, ze hebben ook een emotionele impact. Het bedrijf maakt gebruik van de modernste technologie en combineert die met een iconisch erfgoed. Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano's worden gemaakt door bekwame ambachtslieden die de beste materialen gebruiken.

Lees verder om meer te weten te komen over Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano's, inclusief enkele van hun meest opmerkelijke modellen en hun indrukwekkende kenmerken.

Passie in elk detail - dat is wat u kunt verwachten van Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg gevarieerde selectie piano's. Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano staat bekend om zijn traditionele vakmanschap. Zelfs met de komst van nieuwe technologie richt een groot deel van de Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano zich op traditie. Hierdoor kan Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg muziekinstrumenten creëren die de nadruk leggen op nauwkeurigheid en precisie.

Elke Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano is een product van kunst en wetenschap. Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano gebruikt natuurlijke materialen voor zijn piano's, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een ongeëvenaarde kwaliteit bieden. Meestertechnici van Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg werken nauwgezet om ervoor te zorgen dat elke piano perfect is.

Welke serie of welk model u ook kiest, Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano's worden door Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg vakmensen vervaardigd uit de beste materialen die verkrijgbaar zijn. Hij combineert vorm en functie en staat garant voor een optimale geluidskwaliteit. Of u nu een beginner of een expert bent, deze Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano's zullen zeker indruk maken.

Tweedehands piano Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano WGS-116 (2019) Piano's Van de Winkel te Brussel.

Een van de belangrijke factoren bij het bereiken van de rijke en krachtige muzikaliteit van Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano's is de kwaliteit van de interne structuur van de piano. Bij fortissimo spelen op Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano's veroorzaakt de kracht die op het instrument wordt uitgeoefend noodzakelijkerwijs energieverslindende vervormingen. De verstevigingen en schoren van Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano's die zich onder het frame bevinden, zoals een menselijk skelet, ondersteunen deze kracht en zetten ze om in trillingen. Vanaf de Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano zijn deze verstevigingen en verstevigingssystemen 20% dikker dan bij conventionele piano's, waardoor het vermogen om deze energie op de klankkast van de Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano te weerkaatsen drastisch wordt verbeterd. Dit is een voorbeeld van een nieuw kenmerk van de Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano.

De Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano biedt uitmuntende muzikale prestaties en is de standaard waartegen veel andere piano's worden afgezet.

Bent u op zoek naar een tweedehands Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano in de regio Brussel of Antwerpen?

Piano's Van de Winkel met vestigingen te Brussel en Dilbeek is verdeler van Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano's.

Ontdek het gamma Wilhelm Grotrian by Grotrian-Steinweg piano's op afspraak in onze pianoshowrooms in Brussel of Antwerpen.

Onze consultants van Van de Winkel Piano's Antwerpen tel. 03/344.34.54 en Van de Winkel Piano's Brussel tel. 02/567.96.42 staan u graag te woord.Afmeting

152 X 57 X 116 cm


Afwerking

zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen of huren met een koopoptie?


Contacteer ons