Wilh. Steinberg P121 PEC Silent (2022)

Tweedehandse Silent piano

€ 8200 7380   incl. btw
Huurprijs: € 164,00
Beschikbaar in:
Antwerpen

Informatie:

Wilhelm Steinberg P121 PEC Silent, bouwjaar 2022. Nieuwprijs : 10590 €.

De piano's van Wilh. Steinberg. Deze piano's zijn het resultaat van de hoogste normen en know-how! Wilh. Steinberg is een van de meest bespeelde Duitse piano's.

De Wilhelm Steinberg P-121 werd in 2016 in Parijs bekroond met een Diapason d'Or als de beste piano in zijn categorie na een blinde test door toppianisten van internationale conservatoria. Deze Diapason d'Or-prijs of Gouden Stemvork is wat in de filmwereld de jaarlijkse Palme d'Or in Cannes wordt genoemd. Een internationale erkenning, zeg maar. Een betrouwbare aanwijzing voor de consument dat dit de beste piano in zijn klasse is met de meest uitgebreide klankmogelijkheden.

Wilh. Steinberg piano's staan bekend om hun rijke traditie van vakmanschap gecombineerd met moderne fabricagetechnieken, om u met uw W. Steinberg piano een leven lang plezier en geluk te garanderen.

De pianofabriek in Eisenberg, in de buurt van Leipzig in de deelstaat Thüringen, kan terugkijken op 135 jaar ervaring in de bouw en het ontwerp van premium piano's en vleugels.

De piano's van de P-serie zijn echte allrounders met een volle, rijke klank. Deze high-end Steinberg piano's zijn niet alleen geschikt voor klassiek repertoire, maar ook voor meer moderne muziek.

De instrumenten van de Performance serie zijn ontworpen volgens de betrouwbare Wilh. Steinberg know-how en technologie. De bouw wordt gerealiseerd door haar geautoriseerde partnerbedrijf in Azië.

De belangrijkste onderdelen die bepalend zijn voor de beste klank, zoals de hoogwaardige hamerkoppen uit de Abel-fabriek in Stuttgart, de eersteklas snaren, enz. worden volledig in Duitsland gemaakt. De zangbodem, die essentieel is voor de vorming van de superieure klank zoals de klankkast van een viool, is gemaakt van Sitka-spar, geselecteerd in Alaska, Canada.

De unieke en individuele klank van elk instrument is een heerlijke, kleurrijke klank met veel reliëf en rijk aan nuances. Het idee van een uitstekend, maar redelijk geprijsd muziekinstrument van topklasse wordt op deze wijze werkelijkheid.

Onze Wilh Steinberg piano's worden geleverd met een schriftelijke garantie van 10 jaar.

Kom deze piano op afspraak zéker testen in onze pianoshowroom in Dilbeek in onze showroom in Antwerpen.

Onze consultants van Van de Winkel Piano's in Antwerpen, tel. 03/344.34.54, en van Van de Winkel Piano's in Brussel, tel. 02/567.96.42, zullen u graag van dienst zijn.


Afmeting

121 x 151 x 59 cm


Afwerking

zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Met hoofdtelefoon
  • Gratis stembeurt
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen of huren met een koopoptie?


Contacteer ons