Yamaha P-2G Altdeutsch (1979) VERKOCHT

Tweedehandse Rechte Piano

€ 3790 3400   incl. btw
Huurprijs: € 75,80
Beschikbaar in:
Dilbeek

Informatie:


Ontdek deze tweedehandse piano Yamaha P-2, door ons nieuw verkocht in 1979.

Deze Yamaha P-2 piano van bouwjaar 1979 gebouwd in de moederfabriek van Yamaha in Japan, ziet er net zo uit en klinkt net zo als een fijngebouwde Duitse piano - de klank is zacht en uitnodigend, met prachtig ronde basnoten die overgaan in een zingende en melodieuze hoge sectie.

Yamaha heeft zijn P-2 piano's - gebouwd in de moederfabriek in Japan - uitgerust met een hoogwaardig mechaniek dat reageert op de verschillende aanslagnuances die nodig zijn om de hoogste muzieknormen te interpreteren. De Yamaha P2 is met 114 cm hoger dan andere modellen van de M-1 reeks, deze maat zorgt voor een langere snaarlengte en een grotere zangbodem, wat op zijn beurt een groter volume en een betere klankkwaliteit oplevert.

Wij hebben deze Yamaha P-2 rechtopstaande piano gereviseerd om te spelen volgens een hoge standaard. Onze expertise werd gebruikt om een prachtige Yamaha P-2 piano te presenteren die u in onze showroom te Dilbeek bij Brussel kan bespelen en beluisteren. Deze Yamaha is een uitstekende tweedehands piano met een waarborg van 10 jaar.

Het Yamaha P-2 model wordt gepresenteerd met een massieve klankkast en hoogwaardige mechaniek, vervaardigd tot een fijne kwaliteit. De Yamaha P-2 levert een uitstekende geluidskwaliteit terwijl hij er compact blijft uitzien.

Uitstekende kenmerken van de Yamaha P-2 :

Selectie van de hoogst mogelijke kwaliteit epicea hout gebruikt in het klankbord
Geavanceerd schaalontwerp
De hoogste kwaliteit in mechaniek en verwerking
Mechaniek fijn afgesteld en gebalanceerd om te voldoen aan de hoogste normenuitgerust met midden oefenpedaal

De Yamaha P-serie was een reeks piano's die werd ontworpen als mid-range modellen met high-end kwaliteit en functies. Ondanks hun betaalbaarheid, zijn deze piano's gebouwd met Yamaha's zorg en aandacht voor detail, waardoor ze een uitstekende toonweergave en de gevoelige, snelle respons van het Yamaha-klavier en mechanisme hebben.

Ontdek deze uitstekende tweedehandse piano Yamaha van 114 cm hoog van bouwjaar 1979 op afspraak in onze piano showroom in Dilbeek gelegen in de rand rond Brussel.

Onze consultants van Piano's Van de Winkel Antwerpen tel. 03/344.34.54 en van Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zijn graag tot uw dienst


Afmeting

143 x 114 x 56cm


Afwerking

massief eikenhout gesatineerd


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen of huren met een koopoptie?


Contacteer ons