Konzert 189 Tradition (2003)

Schimmel

Konzert 189 Tradition (2003)

€ 24860 € 22400   incl. btw
Beschikbaar in:
Itterbeek

Informatie:

Afwerking in zwart hoogglans.
Deze volledige revisie  werd volgens de strengste normen van de fabrikant en met een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau uitgevoerd in ons atelier. U ontvangt een authenticiteitscertificaat en 10 jaar schriftelijke waarborg.

In mei 1885 is alles begonnen. Toen bouwde Wilhelm Schimmel in een klein plaatsje bij Leipzig zijn eerste piano. Gedreven door zijn pioniersgeest en doorzettingsvermogen, stelde hij alles in het werk om aan de verwachtingen van zijn afnemers tegemoet te komen. Men hoorde en merkte met hoeveel aandacht en raffinement zijn vleugels en piano’s gebouwd waren en ook toen al aan hoge eisen van klankkwaliteit en een goede speelaard beantwoorden.
Met de huidige 4 kwaliteitsniveau's biedt Schimmel elk wat wils  :
- de serie Wilhelm gebouwd in Polen ;
- de series Classic en Konzert gebouwd in Braunschweig (Duitsland) ;
- de serie Fridolin gebouwd in China door de pianobouwer Pearl River die tevens voor 90% de aandelen van Schimmel bezit. De resterende 10% zijn nog in het bezit van de familie Schimmel.

De Konzert serie is de meest kwalitatief hoogwaardige versie met een mooie, volle en zangrijke klank.

De hoogkwalitatieve Schimmel Konzert 189 Tradition die wij aanbieden, werd nog in het Duitse Braunschweig gebouwd toen delocalisatie nog niet aan de orde was en toen de familie Schimmel nog volledige eigenaar was. U krijgt er beslist geen spijt van als U deze uitmuntende Schimmel vleugel koopt bij Piano's Van de Winkel.

Huidige nieuwprijs € 53100 incl. btw.

Breng een bezoek aan ons filiaal te Itterbeek en ontdek deze vleugel zelf ! Afmeting

189 cm


Afwerking

Zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • Inclusief led lamp
  • 10 jaar waarborg
  • Gratis stembeurt
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen?


Contacteer ons