Kawai

K-300 PE Silent ATX2 (2018)

€ 8100 7290   incl. btw
Huurprijs: € 162,00
Beschikbaar in:
Dilbeek

Informatie:

De Kawai K-300 E/P ATX2 is de opvolger van de bekende en populaire K-3 serie van de fabrikant. De piano werd grondig herzien en biedt de pianist nog meer kwaliteit dan ooit tevoren. De houten constructie van de piano werd tot 5 detenten uitgebreid, de gietijzeren plaat werd met 2 plaatsteunschroeven nog steviger met de frameconstructie verbonden. De verbetering resulteert in een nog vollere en rondere klank, die nog wordt versterkt door de massieve zangbodem.

De Millennium III actie in de KAWAI K-300 E/P ATX2 combineert stabiliteit, precisie en materiaalsterkte. Met ABS carbon componenten reageert het klavier op elke subtiele nuance van aanraking. Het massieve sparrenhout van de klankkast heeft een zeer gelijkmatige nerf. De constructie loopt taps toe van de bas naar de hoge tonen. De toetsen van de Kawai K- Kawai K-300 ATX2 E/P piano zijn van een sterke gelijmde houtconstructie gemaakt, die een uitstekende stevigheid en optimale stabiliteit biedt.

Ontdek deze tweedehandse piano Kawai K-300 PE Silent ATX2 bij Piano's Van de Winkel te Brussel.

Bent u op zoek naar een tweedehandse Kawai piano in de regio Brussel of Antwerpen?

Piano's Van de Winkel met vestigingen te Brussel en Dilbeek is u graag van dienst.

Ontdek het gamma tweedehandse piano's op afspraak in onze pianoshowrooms in Brussel of Antwerpen.

Onze consultants van Van de Winkel Piano's Antwerpen tel. 03/344.34.54 en Van de Winkel Piano's Brussel tel. 02/567.96.42 staan u graag te woord.Afmeting

151 x 122 x 59 cm


Afwerking

zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen of huren met een koopoptie?


Contacteer ons