K-10 (1964)

Knight (London)

K-10 (1964)

€ 3400 3060   incl. btw
Huurprijs: € 68,00
Beschikbaar in:
Dilbeek

Informatie:

https://www.sykespianos.co.uk/...

De piano-industrie is al meer dan tweehonderdzestig jaar actief in het Verenigd Koninkrijk. De ambachtslieden hebben hun traditionele vaardigheden van generatie op generatie doorgegeven en hebben een instrument ontwikkeld dat waarschijnlijk het meest perfecte muziekinstrument is dat ooit is gemaakt.

Knight werd in 1936 opgericht door Alfred E. Knight, een man die zijn leven wijdde aan het produceren van kleine piano's met een uitzonderlijke toon en kwaliteit. Bijpassende krukken en muziekkasten waren ook verkrijgbaar - door de fabricage konden piano's in een grote verscheidenheid aan afwerkingen worden aangeboden.

Knight heeft het oude ambacht van marqueterie nieuw leven ingeblazen in hun Essex suites en hun ambachtslieden creëren prachtige ingelegde panelen in vele ontwerpen. Elke Knight piano die in de fabriek van The British Piano Manufacturers werd geproduceerd vertegenwoordigt een combinatie van hoge normen van materialen, technisch ontwerp en vakmanschap, en nauwgezette aandacht voor details, zowel van binnen als van buiten. De zeer responsieve Knight piano zal altijd de veeleisende muzikant tevreden stellen die een instrument eist waarmee hij of zij zijn of haar creatieve stemmingen volledig tot uitdrukking kan brengen. De Britse Piano Fabrikanten zijn erg trots op de Knight piano.Afmeting

112 x 140 x 64cm


Afwerking

notenhout hoogglans


  • 10 jaar waarborg
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen of huren met een koopoptie?


Contacteer ons