GB1 PE Silent

Yamaha

GB1 PE Silent

€ 16890 14700   incl. btw

Informatie:

Yamaha combineert met de GB-1 vleugel een elegant uiterlijk met een kwalitatieve klank en mooi resonantie. Door zijn compacte grootte is deze vleugel perfect geschikt voor elke huiskamer.
Deze vleugel wordt door de Yamaha afdeling in Indonesië gebouwd, waar ze de focus voornamelijk op het design, de compactheid en de betaalbaarheid leggen.

SC2 Silent System

Yamaha's stilakoestische piano's van het type SC2 zijn uitgerust met geluid dat is gesampled van de Yamaha CFIIIS-concertvleugel.
Als de silent-functie geactiveerd is en er wordt op de toetsen gespeeld, worden er hamersteelstoppers op hun plaats gebracht om te voorkomen dat de hamers tegen de snaren slaan. Terwijl de piano of vleugel zelf het zwijgen is opgelegd, worden de bewegingen van de toetsen en andere speelinformatie gedetecteerd door optische sensoren en omgezet in digitale informatie voor een toongenerator. Het digitaal gesamplede akoestische geluid wordt vervolgens naar de stereohoofdtelefoon van de speler gestuurd, zodat hij of zij in volledige privacy kan genieten.

Geniet van het verbluffende geluid van Yamaha’s CFIIIS grote concertvleugels. Wave memory sampling voor dynamische nuances. Tien verschillende klanken zoals piano, elektrische piano, orgel & klavecimbel. 64 noten polyfonie. Maak verbinding met je IPad en gebruik apps zoals PianoDiary. Maak verbinding met computers en andere instrumenten uitgerust met MIDI. Verstuur opnames naar een pc via USB. Oefen met de hoofdtelefoon of speel mee met een mp3-speler of je hifi-installatie via AUX (in/out).Afmeting

151 cm X 99 cm X 146 cm


Afwerking

Afgewerkt in zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • Inclusief led lamp
  • 10 jaar waarborg
  • Met hoofdtelefoon
  • Gratis stembeurt
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen?


Contacteer ons