F-II (1990)

Ibach

F-II (1990)

€ 27300 24600   incl. btw
Beschikbaar in:
Itterbeek

Informatie:

Salonvleugel van de Extraklasse

Een klanksterk topinstrument van het bouwjaar 1990. Een premium-merkvleugel afkomstig van de oudste Duitse pianomanufaktuur (Schwelm, Wuppertal). Een jonge Ibach zal u zelden vinden in de klasse van 180 cm vleugels. Inzake klankmogelijkheden kan deze Ibach F-II 183 cm gemakkelijk met een Steinway model O-180 wedijveren. Ook inzake prijs is deze Ibach een schitterend alternatief indien u een liefhebber bent met hooggespannen klankverwachtingen.

Afwerking in zwart hoogglans.
De revisie van deze Ibach F-II vleugelpiano werd volgens de strengste normen van de fabrikant en met een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau in ons atelier uitgevoerd. U ontvangt ons authenticiteitscertificaat en 10 jaar schriftelijke waarborg.

De prestigieuze pianobouwer Ibach bestaat sinds meer dan 210 jaar en wordt samen met C. Bechstein, Grotrian-Steinweg, Bösendorfer en Steinway als één van de vijf beste pianobouwers ter wereld beschouwd.

Waaraan herkent de muziekliefhebber de zo typische klank van de elitepiano's van Rud. Ibach & Sohn? Aan het prachtige geluid dat hij uit zijn instrument kan halen door zijn manier van spelen en door de tonaliteit die hij aan elke noot kan geven. IBACH piano's kunnen probleemloos de overgang van het lagetonengebied naar het midden- en hogetonengebied aan. De lage tonen van de IBACH instrumenten zijn zowel vol en diep als transparant, zelfs bij de laagste bassen. De tonen uit het medium hebben een warme klankkleur. Een IBACH piano produceert een sonoriteit vol leven en laat zich gemakkelijk moduleren zonder dat daarbij het authentieke en nobele karakter van het instrumentgeluid verloren gaat. Bij crescendo passages bereikt de klank zijn volle glorie. De hoge noten in de diskant kenmerken zich door hun heldere melodische schoonheid. Ze kunnen aanzwellen tot een luide toon zonder dat ze hun glans verliezen en schel gaan klinken. Het uitzonderlijke timbre herken je het best door bij de verschillende modellen van Ibach over te gaan van de zachtste tonen tot de luidste passages. De vergelijking overtuigt je zonder twijfel van het ongeëvenaarde dynamisme van het timbre en van de prachtige toonaarden met unieke klankkleur die enkel IBACH piano's kunnen produceren. Wist je trouwens dat IBACH al sinds 1794 piano's bouwt en daarmee de oudste pianobouwer van Duitsland is ?

Breng een bezoek aan ons filiaal te Dilbeek en ontdek deze vleugelpiano zelf !Afmeting

183cm


Afwerking

Zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Gratis stembeurt
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen?


Contacteer ons