C1X Silent SH (2017)

Yamaha

C1X Silent SH (2017)

€ 26530 23900   incl. btw
Beschikbaar in:
Antwerpen

Informatie:

Afwerking in zwart hoogglans en standaard uitgerust met het Yamaha Silent SH-systeem. Deze vleugelpiano is als nieuw. U ontvangt een authenticiteitscertificaat en 10 jaar schriftelijke waarborg waarvan nog 4 jaar Yamaha fabriekswaarborg.

De C1X, de kleinste vleugel in de CX serie, heeft een zeer goede balans en rijke toon. Elke centimeter van dit instrument geeft ook reeds Yamaha’s passie en filosofie weer, namelijk het streven tot het bouwen van de ideale piano.

SH Silent System

Het Yamaha SH Silent System is het eerste en enige systeem in de branche dat is uitgerust met het ongelooflijke geluid dat is gesampled van de nieuwe Yamaha CFX-concertvleugel. Als de silentfunctie geactiveerd is en er wordt op de toetsen gespeeld, worden er hamersteelstoppers op hun plaats gebracht om te voorkomen dat de hamers tegen de snaren slaan. Terwijl de piano of vleugel zelf het zwijgen is opgelegd, worden de bewegingen van de toetsen en andere speelinformatie gedetecteerd door optische sensoren en omgezet in digitale informatie voor een toongenerator. Het digitaal gesamplede akoestische geluid wordt vervolgens naar de stereohoofdtelefoon van de speler gestuurd, zodat hij of zij in volledige privacy kan genieten.

Huidige nieuwprijs € 33000 incl. btw.

Breng een bezoek aan ons filiaal te Itterbeek en ontdek deze vleugel zelf !


Afmeting

L 161 x p 149 x h 101


Afwerking

Zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • Inclusief led lamp
  • 10 jaar waarborg
  • Met hoofdtelefoon
  • Gratis stembeurt
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen?


Contacteer ons