A-190 (2006)

C. Bechstein

A-190 (2006)

€ 29600 26700   incl. btw
Beschikbaar in:
Itterbeek

Informatie:

Deze revisie werd volgens de strengste normen van de fabrikant en met een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau uitgevoerd in ons atelier. U ontvangt een authenticiteitscertificaat en 10 jaar schriftelijke waarborg.

De legendarische pianobouwer Bechstein bestaat sinds 1853 en wordt samen met Ibach, Grotrian-Steinweg, Bösendorfer en Steinway als één van de vijf beste pianobouwers ter wereld beschouwd.

Deze C. Bechstein A-190 vleugelpiano is bestemd voor professionele spelers en ambitieuze pianoliefhebbers die enkel het beste van het beste willen. C. Bechstein ontwierp dit instrument op basis van de eigenschappen waaraan de concertvleugels C 234 en D 282 hun succes te danken hebben. De C. Bechstein A-190 vleugelpiano garandeert een ongelofelijk precieze, professionele en aangename speelaard. Bovendien valt het klankspectrum moeilijk te evenaren. Deze piano getuigt van bijzonder goede smaak en behoort tot de top van de muziekcultuur. Hij past bijgevolg uitstekend in conservatoria en privésalons. Ongeacht of u een professionele muzikant bent of piano speelt voor uw plezier, in beide gevallen zal de C. Bechstein A-190 vleugelpiano aan uw hoogste verlangens voldoen. De C. Bechstein A-190 is een vleugelpiano met een prachtig geluid en een fluweelzachte aanslag. Het is een echt meesterwerk met karakter waar tal van andere muzikanten rondom u van dromen.

Breng een bezoek aan ons filiaal te Itterbeek en ontdek deze vleugel zelf !


Afmeting

190 cm


Afwerking

zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • Inclusief led lamp
  • 10 jaar waarborg
  • Gratis stembeurt
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen?


Contacteer ons