Schimmel

116-Special (1996) VERKOCHT

€ 8690 7820   incl. btw
Huurprijs: € 173,80
Beschikbaar in:
Dilbeek

Informatie:


Deze tweedehandse Schimmel piano werd door ons nieuw verkocht in 1996 en werd gereviseerd in ons atelier.

Sinds 1988 hebben Schimmel piano's regelmatig deelgenomen aan internationale instrumententesten en hebben altijd goede cijfers gekregen.

Schimmel is een Duitse pianofabrikant die in 1885 werd opgericht.

De vier pianoreeksen die momenteel beschikbaar zijn, voorzien in een breed scala van behoeften:

- de Wilhelm serie is gemaakt in Polen;

- de Classic en Konzert series worden in Duitsland gemaakt in Braunschweig;

- de Fridolin-serie wordt in China gemaakt door Pearl River.

Het Chinese Pearl River bezit sinds 18.01.2016 90% van de aandelen in Schimmel. De overige 10% van de aandelen zijn nog steeds in handen van de familie Schimmel.

De Schimmel piano's die door Piano's Van de Winkel in Brussel of Antwerpen worden aangeboden, werden vervaardigd in de moederfabriek in Braunschweig, Duitsland, toen er nog geen sprake was van een delocalisatie naar Polen of China.

Piano's Van de Winkel biedt u een ruime collectie vleugels en/of piano's van de belangrijkste merken Grotrian-Steinweg, C. Bechstein, Ibach, Wilhelm Steinberg, Pleyel, Gaveau, Sauter, Seiler, Kawai, Steinway & Sons, Bösendorfer, inclusief nieuwe en gebruikte Yamaha piano's

Onze tweedehandse Schimmel piano's zijn zorgvuldig geselecteerd en wij kennen hun geschiedenis. Ook tweedehands Yamaha-piano's zijn in onze werkplaats volgens de hoogste normen gereviseerd, waardoor ze voor vele tientallen jaren een nieuw leven krijgen. Als de onderdelen niet voldoen, worden ze vervangen of zijn ze altijd van uitstekende kwaliteit.

U bent verzekerd van de beste kwaliteit. Natuurlijk werken wij altijd met originele onderdelen, die wij rechtstreeks bij de Schimmel fabriek kunnen bestellen.

Het meubel werd door onze bekwame ambachtslui in een perfecte, krasvrije staat hersteld.

U ontvangt een schriftelijke garantie van 10 jaar op onze occasie Schimmel piano's.

Ontdek deze uitstekende tweedehandse piano Schimmel model 116 Special van 116 cm hoog van bouwjaar 1996 op afspraak in onze piano showroom in Dilbeek gelegen in de rand rond Brussel.

Onze consultants van Piano's Van de Winkel Antwerpen tel. 03/344.34.54 en van Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zijn graag tot uw dienst.Afmeting

148 x 59 x 116cm


Afwerking

zwart hoogglans


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen of huren met een koopoptie?


Contacteer ons