August Förster

114/I (1980)

€ 3490 3140   incl. btw
Huurprijs: € 69,80
Beschikbaar in:
Dilbeek

Informatie:

Ontdek deze prachtige August Förster. Deze piano werd gebouwd in 1980 in het toenmalige fabriek van August Förster te Tsjechië.

https://www.august-foerster.de

Onze tweedehands piano's worden zorgvuldig geselecteerd. Meestal zijn het piano's die door ons oorspronkelijk nieuw verkocht werden en waarvan wij de levensloop kennen, wat ook voor deze piano het geval is. De tweedehands piano's zijn volgens de strengste normen in ons atelier gereviseerd, wat borg staat voor een decennia lange nieuwe levensloop. Indien onderdelen niet voldoen worden deze vervangen of zijn nog van originele uitstekende kwaliteit.

U krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit. Uiteraard werken wij altijd met originele onderdelen, die we rechtstreeks bij de fabriek kunnen bestellen. Ook het meubel wordt door onze gekwalificeerde vakmensen weer helemaal krasvrij in topconditie gebracht.

U geniet van een schriftelijke waarborg van 10 jaar op onze piano's, zowel nieuw als tweedehands.

Ontdek deze uitstekende tweedehandse piano August Förster van 114 cm hoog van bouwjaar 1980 op afspraak in onze piano showroom in Dilbeek gelegen in de rand rond Brussel.

Onze consultants van Piano's Van de Winkel Antwerpen tel. 03/344.34.54 en van Piano's Van de Winkel Brussel tel. 02/567.96.42 zijn graag tot uw dienst.


Afmeting

146 x 54 x 114


Afwerking

zwart gesatineerd


  • Met verstelbare bank
  • 10 jaar waarborg
  • Gratis levering

Wenst u deze piano te kopen of huren met een koopoptie?


Contacteer ons