Piano's Van de Winkel. Belgisch pionier sedert 1965 inzake huur met koopoptie.

Logo Piano's Van de Winkel

Pianowinkel te Brussel

Piano’s Van de Winkel is één van de grootste pianobedrijven van België. Onze voornaamste ambitie is echter niet de grootste te zijn, maar wel onze klanten de beste ondersteuning te bieden. Dat willen we onder meer doen via deze website. Uiteraard bent u ook meer dan welkom in onze winkel in Brussel.


Ontdek onze collectie

Kies uw piano aan uitzonderljke voorwaarden.

rechte piano's
vleugelpiano's
tweedehands rechte piano's
tweedehands vleugelpiano's
digitale piano'sZaakvoerder Stefaan Van de Winkel laat u kennis maken met zijn opleiding als pianobouwer bij Grotrian-Steinweg te Braunschweig (Duitsland). Stefaan Van de Winkel had het geluk tot op heden als enige Belg voor deze opleiding door de elite-pianobouwer Grotrian-Steinweg in 1987 te worden geselecteerd.

Dubbelklik om op volledig scherm te kijken.
Leerlingen en docenten van de muziekacademie Les Claviers Magiques brachten prachtige kleine optredens.
Yamaha Upgrade
Piano’s Van de Winkel stelt zich voorOntdek hoe Piano’s Van de Winkel is uitgegroeid tot één van de grootste pianobedrijven van België, met tal van referenties waaronder academies, conservatoria en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Astrid.
Neem een kijkjePiano's Van de Winkel te Brussel en Itterbeek : twee prachtige vestigingen waar de meest prestigieuze merken en de liefde voor de piano hand in hand gaan.

Neem een kijkje
ShowroomPiano's Van de Winkel is vlak aan de Brusselse Ring gelegen en is gemakkelijk bereikbaar. Parking naast het gebouw.

JADS Development 2003 - www.jads.be | Plan du site

Huur met koopoptie

Verkoop en financiering

Nuttige informatie

Merken